0
0 Coș (gol)
Dr. Corneliu Matei, medic primar chirurg - Spitalul Judeţean Brăila, Doctor în ştiinţe medicale, Specializare endoscopie digestivă:
Pacient S.R., 82 ani - Brăila

- a fost diagnosticat cu cancer stenozant rectosigmoidian și operat în 2015. S-a practicat rezecţia rectosigmoidiană pe cale abdominală cu anastomoză termino-terminală. Medicii oncologi au contraindicat tratamentul cu citostatice, având în vedere următoarele afecţiuni ale pacientului: nefrectomie dreapta pentru tumoră renală, cancer de prostată operat, insuficienţă cardiacă decompensată, sechele accident vascular cerebral, diabet zaharat. A urmat tratament numai cu DETOXAMIN (15 capsule/zi), fără citostatice. Au trecut 2 ani de la intervenţia chirurgicală, pacientul este în viaţă, iar starea generală este bună.

Pacient, D.S., 64 ani - Brăila

- diagnosticat cu tumoră ruptă perforată de ceco-ascendent cu peritonită generalizată. S-a practicat o hemicolectomie dreapta. A avut evoluţie bună post operatorie. Examenul anatomopatologic a pus în evidenţă o tumoră benignă (maladia Crohn). Nu a urmat tratament cu citostatice, ci numai cu DETOXAMIN (15 capsule/zi). În prezent, pacientul prezintă o stare generală bună.

Pacientă T.D., 42 ani - Brăila

- tumoră de sân drept gigantă, ulceraţie, stadiul IV. A fost operată în 2015, s-a practicat o mastectomie dreapta. Pacienta a refuzat tratamentul cu citostatice și a urmat numai tratament cu DETOXAMIN (20 capsule/zi). Până în prezent, evoluţia este favorabilă.

Pacienţi - Brăila

- arterită obliterantă diabetică cu necroză de degete (haluce, deget II, III) care, după necrectomie (amputarea degetelor necrotice), cu pansamente locale și aplicare DETOXAMIN - pulbere cu aplicaţie externă, plăgile post operatorii s-au cicatrizat miraculos, per primam, evoluţia post operatorie fiind deosebit de favorabilă și spectaculoasă, având în vedere că evoluţia plăgilor post operatorii la bolnavii diabetici este trenantă, de obicei.

Pacient M.S., 58 ani - Brăila

, aflat în şoc hemoragic, a fost operat de urgenţă, în urmă cu 8 ani, în secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Brăila pentru o hemoragie digestivă superioară exteriorizată prin hematemeză în cantitate mare şi melenă. Intraoperator, s-a pus în evidenţă o ruptură de varice esofagian prin ciroză oscitogenă. S-a practicat hemostaza chirurgicală prin sutura varicelor esofagiene. S-a constatat o evoluţie bună post operatorie. În toată această perioadă, bolnavul a urmat tratament cu Detoxamin în formula: 15 capsule pe zi timp de 3 luni cu 3 luni pauză. În prezent are o evoluţie neaşteptat de bună, dupa 8 ani de la intervenţia chirurgicală şi aceasta datorită tratamentului cu Detoxamin.

Pacientă T.M., 75 ani - Brăila

, operată în urmă cu 10 ani într-o clinică chirurgicală din Bucureşti, pentru neoplasm (cancer) mamar. S-a practicat o mastectomie stângă lărgită cu evidenţă ganglionară. Bolnava a suportat foarte greu tratamentul post operator oncologic cu citostatice. În urmă cu 2 ani, cu toate că prezenta markeri tumorali normali, a apărut o tumoră mamară la sânul drept, confirmat faptic cu adenocarcinom. A necesitat o a doua intervenţie chirurgicală (mastectomie dreapta cu evidenţiere ganglionară axilară). Asociind Detoxamin la tratamentul citostatic post operator, a suportat mult mai bine cura oncologică. În prezent are evoluţie bună, continuând tratamentul cu Detoxamin, după cura de citostatice, 15 capsule pe zi.

M.C., 64 ani - Brăila

, în urmă cu 2 luni, a prezentat apariţia unei formaţiuni tumorale benigne (după biopsie) la nivelul pavilionului auricular drept (urechea dreaptă), soluţia fiind excizia tumorii prin electrocauterizare, intervenţie pe care a refuzat-o. A aplicat local, zilnic, Detoxamin pudră externă şi a luat, în paralel, Detoxamin Basic 10 capsule pe zi, ceea ce a condus la dispariţia formaţiunii tumorale.

Aşadar, după cum se observă, Detoxamin are efect imunostimulator şi antitumoral direct, fiind considerat cel mai eficient produs natural împotriva cancerului. Tocmai de aceea, am început să îl recomand cu încredere pacienţilor mei.”

Pacientă, 41 ani - Brăila

: “Am fost diagnosticată cu fibrom uterin multiplu (mai multe fibroame localizate la nivelul uterului), fiecare având mărimea unei piersici. Tratamentul nu dădea rezultate, medicii îmi recomandau histerectomie (excizia completă a uterului), iar eu eram îngrozită. Am aflat de la o prietenă despre un tratament miraculos, ceea ce m-a determinat să refuz intervenţia chirurgicală. Aşadar, timp de 3 luni, am luat Detoxamin Basic 12 capsule pe zi. S-a produs într-adevăr o minune: fibroamele s-au redus considerabil în dimensiune, ba, mai mult, au început să se resoarbă. Acum mă simt excelent şi îi mulţumesc atât prietenei mele, cât şi celor care au descoperit această minune! Detoxamin mi-a schimbat viaţa! Recomand cu încredere şi căldură aceste produse tuturor celor care au probleme de sănătate.”

Pascu Floarea, Asistent medical - Braşov:
Pacient, 78 ani - Brașov

- A fost diagnosticat cu adenom de prostată. În urmă cu 7 ani a fost operat, iar în 2017 a recidivat. Medicii au refuzat practicarea unei noi intervenţii chirurgicale. Avea micţiuni frecvente nocturne, jet urinar slab și întrerupt, dureri și o stare generală alterată. A urmat tratament cu DETOXAMIN (10 capsule/zi) şi Panactive Weihrauch (2 capsule/zi). Micţiunile nocturne au remis, jetul urinar a revenit la normal, durerile au dispărut, iar starea generală s-a îmbunătăţit considerabil, devenind mai energic.

Pacient, M.P., 76 ani - Loc. Călui, Jud. Olt

- În iulie 2014 a acuzat cefalee, ameţeli, ușoare tulburări de vedere și echilibru, precum și o stare generală alterată. RMN-ul cranian a pus în evidenţă o formaţiune tumorală nedelimitată și inoperabilă. Familia a ales să îi administreze DETOXAMIN (15 capsule/zi) și Panactive Weihrauch (2 capsule/zi). După 3 luni, RMN-ul de control a evidenţiat delimitarea formaţiunii, dar nu și creșterea în dimensiune. A continuat tratamentul cu DETOXAMIN în aceeași doză. Starea generală a început să fie foarte bună, iar energia și puterea de muncă i-au dat mare încredere în tratament. Urmează și în prezent tratamentul cu DETOXAMIN. RMN-urile din cadrul controlului anual au arătat că formaţiunea tumorală nu a crescut în dimensiune, ci a stagnat. Pacientul și-a recăpătat energia, muncește la câmp și mulţumește Companiei Energetix pentru acest produs “minune” care i-a prelungit viaţa.

Făgărășan Manuela, biolog - Braşov
Pacientă, Z.O., 39 ani, Munchen

- “Am fost diagnosticată cu: hipertiroidie, noduli tiroidieni, fibrom, dezechilibru hormonal. Am luat tratament pentru tiroidă timp de 10 ani și starea generală lăsa de dorit. De 3 luni, de când iau DETOXAMIN câte 15 capsule/zi, starea mea s-a îmbunătăţit. Din a doua lună de tratament cu Detoxamin, am renunţat la tratamentul pentru tiroidă, am început să dorm mai bine, am început să scad în greutate, am o stare generală mai bună, iar eczemele de pe mâini au început să dispară. Gândesc mai pozitiv și am speranţa să fiu tot mai bine datorită acestui tratament.”

M.V., 41 ani

- operată în urmă cu un an de leiomiosarcom retroperitoneal. După un an se evidenţiază determinări hepatice care se tratează cu chimioterapie și apoi ablaţie prin radiofrecvenţă. Cura cu DETOXAMIN începută cu o lună în urmă a dus la ameliorarea efectelor secundare ale chimioterapiei (greaţă, diaree) și, de asemenea, la o stare de bine şi energie. Doza de DETOXAMIN administrată este de 15 capsule/zi, fracţionat în 3 prize.

Marina Grosu, 35 ani - Chişinău

Adolescenţa rebelă își are farmecul său la momentul potrivit, însa pe parcursul vieţii aceasta își manifestă, cu siguranţă, consecinţele sub aspectul sănătăţii, atunci când vorbim de îmbrăcămintea sumară de la petreceri în timpul sezonului rece, alimentaţia nesănătoasă în timpul facultăţii, insomniile și stresul generat de diverși factori (examene, stări sufletești instabile, dezamăgirile în viaţa personală, care ne ţin mereu într-o căutare de sine). Nu întâmplător abordez aceste aspecte, ci sunt chiar persoana care, ajunsă la vârsta de 35 ani, fac o retrospectivă a anilor mei de studenţie și înţeleg cât de mult am solicitat organismul meu fără să-i dau nimic în schimb. Privesc cu mândrie rezultatele mele profesionale, dar în același timp lucrez intens asupra reabilitării mele din interior, cu ajutorul produselor de sănătate ENERGETIX. De ce Energetix? E o întrebare naturală a celor din afară (care nu cunosc efectele acestor produse). Nu sunt adepta tratamentelor alopate atunci când acestea sunt excesive (însă, în situaţii de urgenţă, ele sunt de neînlocuit cu siguranţă). Activez într-un Centru Medical de Diagnostic Imagistic de 12 ani, însă nu fac parte din rândul personalului medical, ci sunt jurist. În ultima perioadă am privit îndeaproape şi foarte minuţios interacţiunea medicinei cu pacientul şi cea mai elocventă concluzie la care am ajuns este că noi, pacienţii, trebuie să ne cunoaștem din interior singuri, să ne ajutăm propriul corp, ca atunci când ne adresăm medicului să-i ușurăm munca, oferindu-i informaţia necesară pentru a stabili un diagnostic corect și pentru a indica tratamentul corespunzător sau intervenţia potrivită. Atunci putem să mizăm pe o armonie între pacient și etapele sistemului medical (fără a da vina unii pe alţii).

Ca să descriu câteva aspecte din anamneza mea medicală, voi alege câte un produs din Linia de Sănătate Energetix și voi face o paralelă cu beneficiile acestora.

Linia Panactive - Weichrauch (tămâia) - un produs extrem de util în procesele inflamatorii generate de intervenţii chirurgicale sau în cazul inflamaţiilor cronice, un remediu analgezic natural. Am ales acest produs deoarece am luptat mereu cu efectul “nasului înfundat”, al sinuzitei şi rinitei care, treptat, s-a transformat într-o stare alergică ce-mi crea un disconfort teribil în orice situaţie de schimb de temperatură (de la cald la rece). Aveam senzaţia că nu mai pot respira și nu mă simţeam în ”apele mele”. Însă efectul acestei stări nu se limita doar la disconfortul meu personal, ci și la limitarea oxigenării creierului în cantitatea corespunzătoare. Starea de oboseală persista mereu și, într-un final, ca o persoană care nu iubește să meargă la medic pentru profilaxie sau în stările incipiente, am decis să renunţ la spray-urile mele cu efecte secundare și, la recomandarea medicului, am efectuat un control la medicul ORL cu o ulterioară investigaţie de CT (computer tomografie). Rezultatul final a fost cel așteptat: rinită polipoasă, sinuzită polipoasă, ţesut osos crescut, care îngreuna respiraţia şi recomandare pentru intervenţie endoscopică cu înlăturarea crustei osoase și tratament local cu antibiotice. Exact în perioada luării deciziei de a merge la intervenţie (nu eram pregatită moral și nu aveam suficient timp pentru asemenea intervenţie şi reabilitare de o lună din cauza serviciului), am fost invitată la o prezentare a produselor ENERGETIX. Am decis să merg, dar bineînţeles, ca oricine, priveam sceptic efectul acestor produse. Am examinat spectrul de produse pe care îl propune ENERGETIX și m-am oprit exact la tămâie. Pentru mine personal și poate pentru mulţi alţii, tămâia are semnificaţia sa religioasă, dar examinând efectele tămâii asupra sistemului respirator, am decis să urmez tratament cu acest produs. Am primit recomandarea să-l consum cu Detoxamin Basic Capsule pentru un efect cât mai bun. Am avut răbdarea să aștept efectul în timp, deoarece diferenţa dintre tratamentul alopat și tratamentul adjuvant este efectul care, pentru primul se manifestă în timp scurt, însă cu efectele sale adverse, iar pentru al doilea, timpul este mai îndelungat și fără reacţii adverse. După prima cutie am simţit o îmbunătăţire a respiraţiei, după a doua cutie am simţit o ușurare în zona frunţii, iar după a treia cutie pe care am luat-o cu o pauză de trei luni de la primele două, am constatat o privire mai clară și eliberarea canalelor printr-o respiraţie profundă, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopţii. Starea de oboseală continuă a dispărut, iar în timpul răcelilor sezoniere nu mi se agravează problemele sistemului respirator precum la început.

Linia Panactive - GINKGO - un produs care, după părerea mea, are efectul “geamului deschis”, adică împrospătează creierul prin îmbunătăţirea circulaţiei sangvine până la cele mai mici vase ale ochiului, înlătură starea de oboseală și are un efect benefic asupra memoriei şi concentraţiei. Voi continua incursiunea asupra anamnezei mele pentru a înţelege de ce am ales și acest produs din seria produselor ENERGETIX.

Problemele de ani de zile ale sistemului respirator au contribuit în mod vădit asupra înrăutăţirii vederii, nu atât din punctul de vedere al dioptriei (-1,75 la un ochi și -0,75 la celălalt ochi), cât asupra structurii retinei și a tensiunii intraoculare, prin vascularizarea și oxigenarea insuficiente. Această cauză, însoţită de  stresul continuu din viaţa cotidiană, a suprasolicitării ochilor în timpul șofatului, la calculator și toate device-urile existente, am reușit să ajung la medicul oftalmolog după simptomele de dureri în fundul ochiului. După consultaţie  am ieșit cu diagnosticul: întindere de retină la ochiul drept, care necesita intervenţie chirurgicală cu laser de lipire a retinei. Am efectuat această intervenţie și am înteles că dacă nu fac nimic ulterior acesteia, voi avea același rezultat. În perioada aceea deja făceam tratament cu Weichrauch (tămâie) și am decis să iau și Ginkgo pentru îmbunătăţirea circulaţiei sangvine a ochilor. Îmi dădeam bine seama că nu voi putea renunţa la condusul mașinii și nici la tehnologiile indispensabile procesului de lucru, iar decizia era să ajut organismul meu să ţină ritmul agitat de zi cu zi. După utilizarea a două cutii de Ginkgo, am reușit să simt o îmbunătăţire a concentraţiei, nu mai simţeam ochii îngreunaţi, iar durerile din fundul ochilor disparuseră simţitor (după intervenţia cu laser mai simţeam uneori dureri).

Detoxamin Basic Capsule - luptător cu stresul oxidativ, este considerat  remediul de top ENERGETIX cu efectele sale de detoxifiere, aprovizionarea cu microelemente, suport în tratamentele oncologice, imunostimulator, stabilizarea glandelor endocrine, hepatoprotector, tratarea nevrozelor şi depresiei, reglează funcţia tractului gastrointestinal, cosmetic nutritiv al pielii.

Detoxifierea organismului este un proces complex care, într-un final, are drept scop “restartarea organismului” și readucerea acestuia la metabolismul său natural.

Am utilizat Detoxamin Basic Capsule în combinaţie cu Linia Panactive - Weichrauch (tămâia) și Ginkgo - pentru a ajuta eliminarea toxinelor, însă efectul benefic al acestui produs l-am simţit și asupra pielii și asupra sistemului endocrin (în urma analizelor la hormonii glandei tiroide). Administrez Detoxamin Basic Capsule și copilului meu de 6 ani în situaţii de dereglare a florei intestinale, în cazul intoxicaţiilor generate de alimente sau de viroze sezoniere. Copiii sunt supuși uneori tratamentelor cu antibiotice, iar fondul leucocitar este afectat cu desăvârșire, ceea ce am păţit și noi cu unul dintre antibioticele administrate în cazul bronșitei obstructive. După tratamentul cu antibiotice, leucocitele au scăzut simţitor și nu am reușit să le readuc la limita corespunzătoare doi ani la rând. Îmi făceam griji și m-am adresat unui hematolog care a confirmat că este efectul tratamentului cu antibiotice. Am decis să-i administrez câte o capsulă de Detoxamin de două ori pe zi și, în decurs de o lună, am reușit să ridic nivelul de leucocite până la limita corespunzatoare.

Efectul DETOXAMIN Basic Capsule este extrem de mare într-o lume în care ne supunem organismul la prea multe riscuri, intenţionat sau neintenţionat, iar acesta având un ciclu natural de recuperare noi oamenii, îi forţăm mult mai mult decât este necesar. Din acest considerent, ca să nu devenim captivii propriilor noastre acţiuni, să avem grijă de sănătatea noastră până nu devine prea târziu, având o alimentaţie sănătoasă, un regim de somn obișnuit, pentru că o viaţă agitată avem. Iar produsele de sănătate ENERGETIX ne pot ajuta să evităm sau să minimalizăm consecinţele nefaste ale neglijenţei noastre.

Sănătate tuturor!

Dr. Rusu Dana - Orşova:

“Pacientă F.S., 51 ani, operată în clinica de chirurgie oncologică Timişoara pentru tumoră mamară; se practică excizia tumorii, iar la examenul anatomo-patologic (biopsie) se pune diagnosticul de carcinom ductal invaziv; pacienta este orientată spre institutul oncologic Cluj-Napoca unde este pusă pe chimioterapie, iar peste trei luni se practică operaţia radicală (mastectomia totală cu evitarea nodurilor limfatice axilare; am introdus detoxaminul ca şi adjuvant al chimioterapiei în doză de 20 capsule pe zi, fracţionate în 5 prize zilnice imediat după confirmarea diagnosticului; surprinzător, adenopatia axilară s-a remis în timpul tratamentului, iar bolnava nu a prezentat reacţiile adverse specifice chimioterapiei (greaţă, vărsături, stomatită, inapetenţă, astenie, anemie), cu excepţia căderii părului. Tonusul psihic al bolnavei a fost bun; la examenul bioptic al operaţiei s-a constatat că ganglionii axilari nu erau afectaţi, iar la nivelul sânilor au fost depistate doar relicve de celule tumorale, fără semne de invazie limfatică a tumorii; la trei luni de la operaţie toate analizele efectuate au fost în limite normale; s-a întrerupt chimioterapia dar a continuat cu Detoxamin în doză de 10 capsule pe zi, până la împlinirea unui an de la începerea tratamentului cu Detoxamin; până luna trecută, a mai luat câte 6 capsule pe zi dar intenţionează să renunţe la Detoxamin pentru că se consideră vindecată, deşi sfatul meu a fost să continue cu această doză toată viaţa; oricum medicii pot doar sfătui bolnavul; decizia este în final a acestuia din urmă”.

G.I. - Slobozia:

“Am fost diagnosticat cu carcinon macrocelular pulmonar la plămânul drept după care m-am operat şi am urmat un tratament chimioterapeutic şi am constatat că boala a recidivat. Am început din nou chimioterapia dar, în paralel, am urmat un tratament naturist prescris la o clinică din Belgrad format din 15 capsule pe zi. După 3 şedinţe de chimioterapie, Detoxamin şi tratamentul naturist, tumoarea s-a redus la jumătate. După terminarea tratamentului chimioterapeutic (5 şedinţe) am continuat cu Detoxamin. La 10 luni de la recidivare rezultatele investigaţiilor medicale arată că problemele de sănătate s-au ameliorat. Acum, alimentaţia mea este formată din fructe şi legume cu excepţia peştelui proaspăt. În lupta mea cu această boală vreau să le mulţumesc medicilor şi oamenilor de ştiinţă care au pus bazele acestor tratamente de vindecare”.

Bană Ioan - Craiova

, diagnosticat cu neurofibrom tumoare benignă agresivă: “M-am operat prima oară la vârsta de 54 ani când tumoarea era de 5 cm. La 55 ani m-am operat a 2-a oară, când tumoarea crescuse la 10 cm. După fiecare intervenţie chirurgicală, tumoarea a crescut până la 18,5 cm şi nici un doctor nu dorea să mă mai opereze. Din 2011, am consumat zilnic Detoxamin Basic Capsule, 10 capsule pe zi. Tumoarea a scăzut cu 80 - 85%. Sunt foarte încântat şi mulţumesc, în fiecare zi, persoanelor care mi l-au recomandat. Am trimis pozele cu neurofibromul şi toate analizele la foarte mulţi medici din Bucureşti, Timişoara. Am mers personal, dar nici unul nu a mai dorit să intervină. Vă rog, puteţi vedea mai jos poza înainte de Detoxamin şi după tratamentul cu Detoxamin. Îl recomand din tot sufletul”.

A.V - Constanţa:

“Anul trecut am fost diagnosticat cu cancer de prostată. Indicatorul de tumoră PSA-27 puncte. La grupa mea de vârstă, acesta trebuia să fie maxim 4. Am fost la Bucureşti - la Institutul Oncologic Fundeni şi mi s-au oferit 2 variante: operaţie, imediat, deşi câteva analize nu erau bune (cancerul radia şi pe oase), sau radioterapie - tratament hormonal. La vârsta mea, 74 de ani au spus că este riscant să mă opereze. Am luat 15 capsule Detoxamin/zi. În a 3 lună am început şi tratamentul hormonal (o injecţie/lună). Am întrerupt Detoxamin 2 zile înainte şi 2 zile după injecţie. Doresc să vă spun că mi-am facut analizele periodic. PSA-ul a scăzut de la 27 la 10 puncte, după 3 luni, după încă o lună la 4 puncte, după încă o lună, la 1 punct. Iar acum este zero. După 6 luni am scăzut la 10 capsule/zi, iar acum iau doar 6 capsule, de întreţinere. Doresc să vă mai spun că înainte de a merge la Fundeni, am încercat o dietă naturistă al unui inginer din Bucureşti, timp de 6 luni de zile. Am sperat că o să fie bine. După 6 luni de dietă „draconică” doar cu grâu încolţit şi alte preparate din miere am slăbit foarte mult, iar PSA urcase de la 24 la 27 de puncte. Cu mâna pe suflet, acest Detoxamin m-a vindecat. În plus, în acele 2 zile când nu trebuie să le iau (înainte şi după injecţie) se simte senzaţia de disconfort! Vi-l recomand din tot sufletul. Este nemaipoment”.

Dr. Iordache Niculai - Timişoara:

“Pacientă G.P, 61 ani, diagnosticată cu cancer tiroidian şi având de asemenea diabet de peste 5 ani cu o valoare a glicemiei de 250. În urma tratamentului specific, această valoare nu a putut fi redusă. În urma tratamentului cu Detoxamin, 10 capsule pe zi, timp de 2 luni, asociat cu apă magnetizată (2 litri pe zi), valoarea glicemiei s-a stabilizat la 140, iar starea generală a persoanei a fost foarte bună având în vedere că perioada de înghiţire a Detoxamin-ului a coincins cu perioada post chimioterapiei, care, dupa cum se stie, este o perioadă cu multe tulburări în organism (anemii, depresii, căderea părului, inapetenţă). Medicul oncolog a rămas impresionat de acţiunea benefică a Detoxamin-ului, recomandarea fiind de a păstra o doză de întreţinere de 6 capsule pe zi.

Dr. Ianchiş - Ghete Iulia Ligiana - Cluj

, medic primar medicina de familie, medic specialist medicină generală, competenţă în homeopatie, medicină de intreprindere şi cursuri de biorezonanţă.

“Ce poate fi mai de preţ decât sănătatea - acea stare de bine bio-psiho-socială şi nu numai absenţa bolii? Poţi avea toate bogăţiile din lume, dar dacă n-ai sănătate, n-ai nimic. Fără un soare dătător de lumină şi energie nu poate exista sănătate. Un vulcan de lumină, soare şi sănătate am descoperit în Detoxamin. De aceea am început să recomand pacienţilor mei Detoxamin.

Sunt medic colaborator al firmei ,,Energetix”, iar la cabinetul meu din municipiul Gherla, judeţul Cluj evaluez pacienţii şi recomand cu încredere tratamente complementare cu zeolit (Detoxamin Basic capsule sau pudră) şi produse Panactive (Urtica, Weinhrauch, Oliven, Curcuma) alături de medicaţie alopată, homeopată sau naturistă.

Pacient 48 ani cu Diagmostic:

Atac acut de gută, Hiperuricemie. Se prezintă pentru dureri intense ale halucelui stâng, cu impotenţă funcţională, tulburări de mers, eritem şi edem al halucelui stâng.

La examenul biochimic prezenta valori crescute ale acidului uric (9,4 mg/dl). La testarea pe aparatul de biorezonanţă am găsit o biocompatibilitate crescută (85-90%) a produselor Detoxamin Basic Capsule şi Panactive Weinchrauch, astfel încât i le-am recomandat cu încredere conform următoarei scheme de tratament: Basic capsule - 3 X 2 capsule/zi şi Panactive Weinchrauch - 3 X 1 capsule/zi. După 7 zile de tratament durerile i-au cedat, edemul a remis, iar la examenul de laborator acidul uric era 5,1 mg/dl, fiind în limite normale. (V.N. = 5-7 mg/dl).

Pacient V.M., 42 ani

- Gherla cu diagnostic adenocarcinom de colon cu următoarea simptomatologie: tulburări de tranzit intestinal-constipaţie, dureri abdominale difuze, continue, insomnii, agitaţie, astenie. A urmat tratament chirurgical (i s-a extirpat tumoarea). Post operator a luat 15 capsule Detoxamin pe zi - devenind mult mai energic, plin de vitalitate. Doarme mai bine, nu mai prezintă constipaţie şi nici dureri. La aproximativ un an de zile este redeschis pentru aderenţele postoperatorii şi s-a constatat că pe locul unde fusese extirpată tumoarea nu mai existau celule tumorale, formaţiunea tumorală nu a mai recidivat şi nici nu a dat metastaze.

Pacient M.M., 62 ani - Sălaj

, cu diagnostic: ciroză hepatică virală B. Se prezintă la cabinetul meu cu următoarea simptomatologie: astenie, adinamie, inapetenţă, balonări, dureri în hipocondrul drept, hepatalgii de intensitate redusă accentuate la efort şi alimentaţie, hepatalgii de efort, dureri datorate excitării receptorilor din capsula Glisson prin creşterea în volum a ficatului. La examenul obiectiv i-am găsit sensibilitate dureroasă la palpare în hipocondrul drept şi aria matităţii crescute la percuţie.La examenele de laborator prezenta sindrom de hepatocitoliză cu valori crescute ale transaminazelor. La ecografia abdominală s-a concluzionat prezenţa hepatomegaliei micronodulare. I-am prescris Detoxamin 15 capsule/zi şi un regim alimentar de curăţare hepatică. Pacientul s-a prezentat la control la 3 luni cu valori scăzute ale transaminazelor aproape de limita normalului, a afirmat că nu se mai simte obosit astenic şi că durerile din hipocondrul drept au remis. Este foarte mulţumit de Detoxamin şi continuă tratamentul recomandat.

Pacient C.R., 26 de ani

, de sex feminin - Jucu, judetul Cluj, cu diagnostic: epilepsie. Se află sub tratament antiepileptic alopat cu repetate crize de epilepsie (4-5 crize/zi). Am întocmit o schemă de tratament cu Detoxamin 6 capsule/zi, pe care a urmat-o corect. La o lună după tratament, mama fetei a venit la cabinet şi mi-a spus că fiica sa nu mai are Detoxamin de câteva zile şi a început să facă iar crize repetate de epilepsie. Mi-a mărturisit că atât timp cât a luat Detoxamin crizele s-au redus foarte mult, fiind zile în care fiica sa nu a mai prezentat nici o criză.

A devenit membru  Energetix şi foloseşte consecvent Detoxaminul de aproape un an de zile, bucurându-se de viaţă, cu crize de epilepsie din ce în ce mai rare.

Pacient G.I., 67 ani

, de sex masculin - Gherla, jud Cluj, cu diagnostic: Hipertofie benignă de prostată, cu simptomatologia următoare: tulburări de micţiune, enurezis nocturn, jet urinar slab şi întrerupt, micţiuni frecvente nocturne. I-am recomandat 15 capsule Detoxamin şi la numai o luna de tratament pacientul s-a simţit mult mai energic şi tulburările de micţiune au remis astfel încât pacientul nu mai bate toată noaptea uşile la toaletă şi astfel se putea odihni mai bine, dormind liniştit cu un somn profund.

Pacient N.C., 45 de ani

, de sex feminin - Gherla, cu diagnostic: mastopatie fibrochistică, prezintă: dureri la nivelul ambilor sâni accentuate premenstrual, noduli de diferite mărimi la ambii sâni care puteau fi palpaţi la examenul obiectiv. Pacienta a urmat recomandările mele şi doar la 2 luni nodulii s-au micşorat unii chiar au dispărut şi durerile au cedat chiar în prima lună de tratament.

Pacient B.D., 32 ani

, de sex feminin - Bistriţa - Năsăud, cu diagnoastic: distonie neuro-vegetativă. Neuroza anxios depresivă, a prezentat următoarele simptome: iritabilitate, insomniii, nervozitate, agitaţie; labilitate psiho-afectivă şi anxietate; fără chef de viaţă şi stresată. I-am recomandat o cură de 2 luni cu 10 capsule de Detoxamin în urma căreia a avut o îmbunătăţire a stării generale, devenind plină de vitalitate, cu poftă de viaţă, avea un somn odihnitor, nu mai era nervoasă şi nici irascibilă.

Pacient M.I., 65 ani

, de sex feminin - Bistriţa–Năsăud, cu diagnostic: ulcer varicos al membrului inferior drept în treimea inferioară, prezintă: ulceraţie profundă suprainfectată cu un diametru de 12/6 cm, cu lipsă de substanţă; dureri şi edeme ale membrului respectiv. I-am recomandat repaus prelungit la pat şi tratament local cu Detoxamin pudră - 3 aplicaţii pe zi şi Detoxamin 10 capsule/zi. La o lună şi jumătate ulceraţia începe să se micşoreze în dimensiuni, formându-se ţesutul de granulaţie şi de epitelizar. Ulceraţia a ajuns la 6,5/3 cm, iar la 2 luni la 2/2  cm şi la 3 luni ulceraţia se închide complet.

Pacient P.I., 70 ani

, de sex masculin - Gherla, judetul Cluj, cu diagnostic: boala Parkinson, sub tratament alopat recomandat de medicul neurolog, prezintă tremurăturile specifice acestei boli şi simptomatologia caracteristică unei hepatopatii toxice: inapetenţă, vărsături, astenie, adinamie, slăbeşte în greutate; a oprit tratamentul indicat de medicul neurolog şi s-a prezentat la cabinetul meu. I-am recomandat Detoxamin şi pacientul a început să manânce, s-a simţit mai plin de energie, nu mai varsa. A început să ia în greutate şi tremurăturile specifice bolii s-au diminuat”.

A.R. - Tulcea, 49 ani

- diagnosticată cu poliartrită reumatoidă, urmam un tratament cu antiinflamatoare, recomandat de medicul specialist de foarte mulţi ani, de multe ori durerile persistau, mai ales pe timpul nopţii. Am început să administrez Detoxamin Basic (6 capsule/zi), împreună cu Panactive Weihrauch (2 capsule/zi), la recomandarea fetei mele, după numai o lună de tratament, rezultatele au fost vizibile, nu mi se mai umflau articulaţiile, durerile au început să fie mai uşor de suportat, iar noaptea puteam să mă odihnesc, fără să mă trezesc plângând de durere. Iau aceste suplimente de un an de zile, mă simt foarte bine şi am renunţat la tratamentul alopat.

Dogaru Vanda - Craiova, 70 ani

, sunt administratorul unui Magazin de plante medicinale tip PLAFAR şi intru zilnic în contact cu multe persoane cu diferite afecţiuni. Datorită produselor de sănătate din linia Detoxamin şi Panactive, am recomandat mai multor pacienţi:

M.V. - 50 ani

, diagnosticat în Februarie 2014, cu cancer gastric invaziv (inoperabil), a administrat 15 capsule/zi de Detoxamin Basic şi 2 capsule/zi de Panactive OPC+C (dimineaţa şi la prânz), la un control efectuat în luna Mai 2014, cancerul s-a restrans la nivelul stomacului, astfel putând fi operat.

G.C. - 62 ani

, tumoră în peretele abdominal de 18 cm (foarte greu detectabilă), a început să administreze 12 capsule/zi de Detoxamin Basic, în prima luna tumora a scăzut la 12 cm, după a doua lună la 8 cm.

A.E. - 30 ani

, sarcoidoză (cu tuse şi senzaţie de sufocare) - cu 10 capsule/zi Detoxamin Basic şi 2 capsule/zi Panactive Curcuma, tusea a dispărut din prima lună iar fibroza pulmonară a stagnat.

D.I. - 72 ani

, tromboflebită, ulcer varicos (tratament 2 luni cu creme recomandate de medic - fără rezultate), a administrat 8 capsule/zi Detoxamin Basic şi aplicări de câteva ori pe zi cu Detoxamin Pulbere de uz extern, în numai 2 săptămâni rezultatele au fost uimitoare.

E.V. - 60 ani

, cu un episod de atac vascular tranzitoriu în anul 2013 (pierderea memoriei), dischinezie biliară, spondiloză cervicală, vertebre tasate, osteoporoză, reumatism, urma un tratament cu 21 de pastile alopate /zi, cu efecte negative pe stomac (dureri foarte mari). După numai o lună cu Detoxamin Basic (6 capsule/zi), Osteo D3 (1 capsulă/zi, seara înainte de culcare), Panactive Weihrauch (2 capsule/zi) şi Panactive Ginkgo (1 capsulă/zi), starea generală a fost îmbunătăţită, durerile reumatice s-au diminuat, nu a mai făcut crize de fiere.

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

Prin apăsarea butonului "Plasează comanda" confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate.
Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

Prin apăsarea butonului "Plasează comanda" confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate.
Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!