0
0 Coș (gol)
Prof. Dr. SLAVKO IVKOVIC
Vicepreședinte al Institutul de Nanomedicina "Klinomed" din Berlin Specialist în Medicină Internă, Membru al Academiei Europene de Medicină Interdisciplinară:

"Substanta activa din Detoxamin se ataseaza de celulele canceroase (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) distrugandu-le, stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celule­lor maligne, blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Mai mult, s-a descoperit ca zeolitul actioneaza favorabil in multe alte afectiuni, cum ar fi infectiile virale sau bacteriene, boli ale intestinului, bolile stomacului, diabetul, etc."

Prof. Dr. KRESIMIR PAVELIC
Directorul Clinicii de Medicină Moleculară - Institutul Ruder Boskovic:

"Substanta activa din Detoxamin are un grad ridicat de schimb de ioni in urma unei proceduri speciale de obtinere. Procedura astfel mentionata mareste capacitatea de absorbtie de lichide a suprafetei pe care actioneaza, marindu-i astfel incarcarea electrica, eliberandu-se legaturile cristaline de apa din interiorul structurilor ceea ce duce intr-un final la marirea capacitatii de schimb de ioni. Zeolitii activi au o actiune foarte benefica in lupta cu diferitele boli. Nu este de mirare ca cele mai mari companii farmaceutice din lume incearca sa produca medicamente care sa regleze efectul proceselor de oxido-reducere la nivel celular."

Prof. Dr. WOLFGANG THOMA
Directorul Clinicii Villach:

"S-a demonstrat cum Detoxamin diminueaza dezvoltarea celulelor cancerigene in vitro, reduce dezvoltarea unor tumori la soarecii de laborator si in cazul tumorilor la caini. S-au efectuat foarte multe studii clinice cu DETOXAMIN si sunt inregistrate pana in prezent peste 2.000 de cazuri concrete care au fost raspandite in nume­roase tari. Persoanele bolnave de ficat au avut cele mai bune rezultate. Analizele s-au ameliorat vizibil.

Pacientii tratati prin chimioterapie au semnalat o disparitie a ciupercilor din cavitatea bucala, reducandu-se necesitatea chimioterapiei. Anumiti indicatori s-au normalizat (SE, E, L, TR, gammaGT, AST, ALT. LDH). in majoritatea cazurilor, cererea de analgezice s-a diminuat semnificativ. Depresiile si insomniile au disparut. Pacientii care erau sub tratament cu raze X si chimioterapie au avut o imbunatatire a conditiilor generale, durerile au fost reduse si revenirea la normal s-a produs destul de rapid. Fiind un puternic stabilizator al reactilor de oxido-reducere si un remarcabil adju- vant pentru majoritatea bolilor cronice incurabile a fost si este folosit cu succes de pacienti bolnavi de cancer tratati la diferite clinici private din toata lumea."

Prof. Dr. ULRICH VON SASS
Vicepreședinte IVCK:

"Ca raspuns la intrebarea daca un doctor poate sa recomande Detoxamin pacientilor sai, nu pot fi decat de acord, mai ales daca pacientii sufera de cancer. Parerea mea personala este ca Detoxamin ar trebui administrat in faza incipienta a bolii. Rezultatele prelimininare au dovedit ca Detoxamin este de un real succes acolo unde medicina nu poate interveni.

Aceste boli cronice au in comun aceeasi cauza si anume faptul ca acele celule afectate incearca sa revina la conditia lor initiala. Ele se desprind si devin autonome, ceea ce inseamna ca ele incearca sa traiasca fara oxigen. Obiectivul lor este sa se desprinda de celelalte celule, pentru a deveni independente ca si in cazul formelor de viata primitive Acest lucru e posibil numai in apa.

Pentru a trai in apa. celula trebuie sa se degenereze si sa isi reduca PH-ul cat mai aproape de concentratia apei al carei PH normal este 7.0. PH-ul normal al organismului uman are va­loarea de 7.4 si chiar o mica modifica­re de 0.1 poate conduce la probleme severe ale sanatatii.

Acest lucru inseamna ca celulele inde­pendente au un PH cu o valoare mai mica decat valoarea normala a celulelor ce le inconjoara. O asemenea celula creeaza asa numitul “mediu acid". in comparatie cu celulele normale, celula incepe sa se divida, sa dea nastere altor celule cu PH scazut. Aceasta boala e progresiva, avanseaza pe zi ce trece si este cel mai bine vizibila in cazul tumorilor.

Cel mai teribil este faptul ca odata ce o celula devine anormala, ea nu mai poate creea alte celule normale, ceea ce inseamna ca interventia medicala din exterior este necesara pentru ca boala sa nu se inrautateasca. Aceasta interventie se poate face in diferite moduri. Medicina conventionala incearca sa taie aceste celule pe cale chirurgicala sau sa le distruga cu ajutorul anu­mitor substante. Deoarece acest tip de tratament este foarte dur, exista pericolul ca si celalalte celule sanatoase sa fie distruse. Alte tratamente in afara de indepartarea pe cale chirurgicala sau distrugerea lor nu se cunosc pana in prezent.

Aici intervine Detoxamin. Ideea este de a nu distruge celulele degenerate, ci de a nu le mai hrani. Acest lucru este realizabil prin normalizarea PH-lui, pe de o parte, iar daca nu se poate se urmareste moartea celulei afectate prin normalizarea PH-ului me­diului in care ea traieste. Ambele metode s-au dovedit a fi folositoare in vitro. Folosirea unui proces atestat ca micro-activarea a permis imbunatatirea unei substante non-toxice naturale - Zeolitul - care este in stare sa patrunda in membrana celulelor.

Problema medicinei conventionale este ca nu poate face diferenta intre celulele normale si cele anormale, deoarece celulele cu PH schimbat isi pastreaza structura lor initiala si corpul nu le recunoaste pentru a le putea distruge.

Aceasta substanta. Zeolitul micro-activat, aduce PH-ul celulelor la un nivel normal asa ca nu e nevoie sa se faca o diferenta intre celulele anormale si cele sanatoase. Rezultatul consta in aducerea la normal a PH-lui mediului in care se reproduc acestea. De­oarece celulele corpului au o durata de viata limitata, celulele degenerate mor in 6 saptamani fara a se mai reproduce. Conclu­zionez ca aceasta metoda este foarte buna si ca acest Detoxamin nu face decat sa imbunatateasca vizibil starea organismului."

Prof. Dr. THOMAS SCHULZ
Clinică Privată - Viena:

"Micro activarea (nanotehnologia) ii amplifica zeolitului foarte mult actiunea biofizica, lucru dovedit prin masuratori. Astfel prin actiunea biofizica DETOXAMIN controleaza cresterea, diviziunea si diferentierea celulara (protejarea si regenerarea celulara).

Prin nanotehnologie, DETOXAMIN are o capacitate mult marita de schimb ionic (cedeaza ioni de potasiu, sodiu, magneziu, calciu si retine si elimina toxinele, amoniacul din intestinal gros si din intestinul subtire). De asemenea absoarbe toate metalele grele plumb, arseniu si cadmiu. Absoarbe acidul gastric. Detoxamin este un antioxidant enzimatic. Reduce aciditatea in organism. Regleaza valoarea pH-ului."

Prof. Dr. Cercetător ASEL SARTBAEVA
Universitatea Oxford - Departamentul de Chimie:

"Detoxaminul are o mare capacitate de a aduna amoniacul din intestin, care apare in urma descompunerii bacteriene a prote­inelor. in acest fel, se ajunge la o eliberare a ficatului, se imbunatateste functia acestuia si se amelioreaza starea fizica si psihica generala. Cea mai mare afinitate a detoxaminului este fata de amoniac, apoi strontiu, plumb, arseniu, cadmiu si aluminiu.

Astfel este in special recomandat in toate bolile ficatului. Ficatul este un organ unic, cel mai mare si mai greu din corpul nostru. El indeplineste peste 500 de functii vitale. Activitatea lui se aseamana cu cea a unei uzine. Toxinele din sange sunt eliminate in ficat si procesate de acesta, germenii sunt distrusi, alimentele sunt transformate in nutrienti.

Ficatul controleaza nivelul glucozei, proteinelor si hormonilor. Daca el nu isi indeplineste una din functii, sanatatea organi­smului este pusa in primejdie, lata de ce nu trebuie sa abuzam de activitatea ficatului si trebuie sa-l protejam. Bolile ficatului sunt foarte diversificate, de la o infectie medie la boli cronice care sfarsesc cu insuficienta hepatica. Una dintre cele mai temute boli este hepatita, o inflamatie a ficatului, de cele mai multe ori provocata de virusuri. Hepatita virala B si hepatita virala C duc adesea la ciroza si cancer hepatic.

Detoxaminul este cel mai indicat hepatoprotector datorita proprietatii lui de a capta toxinele din organism care nu mai ajung la ficat pentru a fi procesate. Dupa o perioada de sase saptamani de administrare a cate 6 capsule pe zi, dispare obosea-la si flatulenta si se reduc considerabil valorile GOT, GPT, Gama GT si bilirubina. Detoxaminul are o foarte buna influenta in hepatitele virale de tip B si C, in cazul cirozei, cand se ajunge la o recuperare evidenta a simptomelor legate de ascita. Ascita reprezinta acumularea de lichid in abdomen, principala cauza fiind ciroza hepatica. Prin actiunea sa de neutralizare a radicalilor liberi, precum si a capacitatii de preluare a toxinelor, zeolitul reduce semnificativ procesul de aparitie a fibrozei hepatice, care este responsabila de presiunea creata in vena porta si implicit, de aparitia lichidu­lui de ascita. Cu ajutorul substantei active din Detoxamin, procesul de regenerare a celulei hepatice este mai rapid, ajutand sa economiseasca energia pe care ar fi consumat-o pentru procesele de regenerare a structurilor celulare distruse."

Prof. Dr. ANDREAS KOGELBAUEUR 
Directorul Universității Tehnice din Viena:

"Detoxamin are o capacitate mult marita de schimb de ioni. Alimenteaza organismul cu microelemente indispensabile (magneziu, mangan, calciu, fier, potasiu, calciu). De exemplu prin absorbtia nitrogenului se imbunatateste vizibil activitatea siste­mului nervos si in special a sistemului nervos central. S-a demonstrat eficienta Detoxaminului in tratarea sclerozei, prin imbunatatirea cir­culatiei la nivel periferic si prin eliberarea toxinelor care impiedica absorbtia calciului. Detoxamin este potent in recuperarea dupa ulcer la stomac si la duoden, accelereaza vindecarea hepatitei si a cirozei ficatului, ajuta in constipatie. S-a demonstrat im­piedicarea foarte eficienta a dezvoltarii unor bacterii precum Lactobacillus Brevis, Escherichia Coli si Salmonela. Stabilizeaza si reface circulatia, presiunea sangelui, venele largite, capilarele largite, intareste muschiul cardiac si accelereaza regenera­rea post-infarct. In dermatologie s-a constatat actiune pozitiva in psoriazis, dermatita seboreica, toate tipurile de herpes, rani, eczeme - cazuri in care se aplica local si se consuma oral. Se obtine un efect bun si in cazul paradontozei, prin aplicarea directa a prafului pe gingii. s in sistemul endocrin, stabilizeaza activitatea glandelor endocrine si actioneaza si asupra glandelor limfatice. in cazul diabetu­lui zaharat, stabilizeaza starea generala si reface glucoreglarea. In neuropsihiatrie, trateaza cu succes insomnia, nevrozele si depresia si este eficient si ca adjuvant in tratamentul epilepsiei,al bolii Alzheimer, schizofreniei, bolii Parkinson, precum si in formele incipiente de scleroza multipla si miastenia gravis. Este semnificativa si actiunea sa in cazurile de infectii fungice, atat ale pielii, mucoasei, unghiilor, cat si in cazuri mai dificile, care apar ca urmare a terapiei cu radiatii, chimioterapiei, tratamentului cu antibiotice - in aceste cazuri se aplica local si oral. Deoa­rece contine microelemente necesare, imbunatateste absorbtia de calciu si mareste densitatea osoasa, se recomanda in osteo­poroza. Este un imunostimulator puternic si poate sa fie de mare folos in cazurile de imunodeficienta si in toate bolile legate de dereglarea sistemului imunitar."

Prof. Dr. Academician KARL HECHT
Președinte al Comisiei Științifice WOSCO Berlin:

"Dar poate cea mai importanta proprietate obtinuta in urma procesului tehnologic de micronizare este capacitatea Detoxaminului de a ajunge in mediul celulei bol­nave si de a regla PH-ul acesteia. Se stie ca o celula bolnava, o celula canceroasa se naste si se dezvolta intr-un mediu acid. ceea ce face din Detoxamin. cel mai indicat in­gredient natural impotriva cancerului. Prin proprietatea sa de a neutraliza pH-ul. ze- olitul distruge mediul in care celula canceroasa traieste, se hraneste si se inmulteste. Tratamenul cu Detoxamin inhiba dezvoltarea cancerului, observandu-se in tim­pul tratamentului scaderea dimensiunii tumorii. Studiile pe culturi de tesuturi au demonstrat ca zeolitul activat inhiba protein-kinaza B si blocheaza cresterea celu­lelor in mai multe linii de celule. Micro Zeolitul se ataseaza pe celulele maligne care au sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale si le distruge, stimuland in acelasi timp productia de celule NK (celule ale sistemului imunitar). Zeolitul induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Efectele in urma administrarii Detoxamin au fost foarte evidente, mai ales la pacientii cu tumori care au urmat tratament cu chi­mioterapie si radioterapie, deoarece toleranta acestor terapii s-a imbunatatit in mod considerabil dupa administrarea de zeolit, motiv pentru care zeolitul trebuie privit ca un adjuvant excelent si tonic in multe boli grave. In tratamentul cu citostatice, se foloseste mercur, cadmiu si plumb. Acestea sunt metale grele foarte toxice pentru organism. De aceea, acest tratament este greu de suportat. Ionii mici de mercur si cadmiu sunt atrasi in structura tip "cusca” a zeolitului, pana la eliminarea lor din organism."

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

Prin apăsarea butonului "Plasează comanda" confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate.
Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

Prin apăsarea butonului "Plasează comanda" confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate.
Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!