Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește aici »

Accept
0
0 Coș (gol)

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor marca ENERGETIX:

Produsele sunt expediate prin intermediul companilor de curierat rapid. Livrarea produselor se va face într-un interval de 1-2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu o valoare mai mare de 150 de lei. Pentru comenzile cu o valoare sub această sumă se percepe o taxă de 15 lei.

Livrarea produselor marca BIJU:

Produsele sunt expediate prin intermediul companiei de curierat rapid Sameday. Livrarea produselor se va face într-un interval de 1-2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Livrarea este gratuită pentru toate produsele.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată telefonic sau prin e-mail de către un agent de vânzări.

În momentul livrării, o persoană cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoană fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea acestuia. În cazul în care acesta este deteriorat, vă rugăm să ne contactați.

Clientul are obligația de a verifica integritatea produselor în prezența delegatului, reclamațiile ulterioare privind viciile de transport nu se iau în considerație.

Durata livrării

Estimarea noastră privind livrarea, se bazează pe doi factori importanți: intervalul orar la care a fost plasată comanda și disponibilitatea produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeași comandă, pot fi disponibile sau indisponibile).

Pentru produsele aflate în stoc, termenul estimativ de livrare este de 1-2 zile.

Derularea comenzii

Plasarea comenzii (telefonic sau pe www.Biju.ro) – după plasarea comenzii, veți primi un email și sms prin care se confirmă înregistrarea în sistem a comenzii dumneavoastră.

Prelucrarea comenzilor se realizează în fiecare zi lucrătoare. În cazul comenzilor plasate în afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate în următoarea sau în prima zi lucrătoare.

După plasarea comenzii, un agent de vânzări va intra în contact cu dumneavoastră și vă va informa asupra disponibilității produselor și pentru confirmarea comenzii.

Prețul produselor

Toate prețurile afișate pe www.Biju.ro sunt în Lei și conțin TVA. Ofertele și produsele prezentate pe www.Biju.ro sunt disponibile în limita stocului. Prețurile produselor prezentate pe www.Biju.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

În cazul unei erori umane sau de soft prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom comunica noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.

www.Biju.ro nu va considera în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract. Clientul acceptă și consimte că nu există contract în lipsa confirmării comenzii de către www.Biju.ro.

Condiții speciale

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voința noastră sau a firmei de curierat, cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un agent de vânzări www.Biju.ro, vă va informa și comunica o nouă dată privind efectuarea livrării.

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

Prin apăsarea butonului "Plasează comanda" confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate.
Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

Prin apăsarea butonului "Plasează comanda" confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate.
Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!