Livrarea produselor ENERGETIX

Livrarea produselor se efectuează prin intermediul serviciilor de curierat rapid ale companiei Sameday, în următoarea zi lucrătoare după momentul recepționării comenzii.

Livrarea se efectuează GRATUIT pentru toate comenzile a căror valoare este de cel puțin 150 lei. Pentru comenzile sub această valoare se percep 14 lei, taxe de transport.

Comenzile plasate de luni până vineri, între orele 09:00 - 16:00, sunt expediate în general, în aceeași zi. Comenzile plasate după orele 16:00 precum și cele din zilele de sâmbătă și duminică, vor fi procesate și expediate în următoarea zi lucrătoare.

Procesarea comenzilor plasate de clienți care nu au putut fi contactați de departamentul de vânzări, se va amâna până la rezolvarea situației în cauză.

Returnarea produselor ENERGETIX

Compania ENERGETIX oferă posibilitatea clienților de a returna produsele achiziționate, acțiune ce va trebui anunțată printr-o notificare scrisă în prealabil, semnată și datată de către beneficiarul real al produselor și trimisă prin e-mail la adresa energetixoffice@gmail.com.

Clientul are dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora și poate solicita rambursarea contravalorii produsului în cont bancar sau schimbarea cu un alt produs.

În conformitate cu art. 16 din OUG nr. 34/2014, următoarele produse sunt exceptate:

1. Produsele a căror etichetă nu este intactă;

2. Produsele desigilate, testate sau utilizate;

3. Produsele a căror nouă comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru consumatori;

4. Produsele neînsoțite de documente ce dovedesc achiziția.

 

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!