Vizualizate recent
Nu există elemente

Osteo D3 (60 cps)

Pentru cei care doresc să aibă oase puternice și să prevină apariția osteoporozei, vă prezentăm OSTEO D3, un produs premium, pe bază de calciu și vitamina D, prelucrat prin nanotehnologie! Formula unică a Osteo D3 este adaptată la cerințele speciale ale corpului dumneavoastră. Compoziția acestuia corespunde cu cele mai recente recomandări științifice cu privire la aportul de vitamina D și calciu. Osteo D3, comprimate filmate, nu conține zahăr, lactoză sau gluten.

Descarcă catalogul Health 2021 (PDF)
Descarcă catalogul Energetix 2021 (PDF)

Ofertă limitată
125,00 lei (cu TVA) 166,34 lei
-25%
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-DT-010

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

OSTEO D3 se administrează, cu precădere, pentru tratarea osteoporozei, dar consumul acestuia este recomandat tuturor persoanelor care au probleme cu mineralizarea oaselor.

Chiar dacă nu figurează printre primele cauze de deces, osteoporoza este o afecțiune de temut. Vestea bună este că osteoporoza este o boală tratabilă, dar mai ales prevenibilă. Numele bolii provine din latină şi înseamnă „os poros”. Osteoporoza este supranumită și „hoțul tăcut” pentru că poate slăbi oasele timp de ani de zile fără să fie detectată.

Țesutul osos este un țesut viu, în care are loc permanent atât depunere de os, cât și pierdere de os. După vârsta de 35 de ani, pierderea de os depășește depunerea. Când acest proces este accelerat, oasele devin tot mai fragile (chiar dacă la exterior pot părea solide) și structura lor se aseamănă tot mai mult cu a unui burete cu găuri mari în interior.

Osteoporoza se formează la femeile cu o menopauză prematură și la femeile aflate la menopauză, la cei cu un istoric familial de osteoporoză, la cei cu constituție fizică slabă. Osteoporoza poate apărea, de asemenea, ca urmare a unei bolii a glandei tiroide, sau ca urmare a utilizării prelungite a unui tratament cu anti-inflamatoare (de ex: diprophos), corticosteroizi, anti-epileptice și sedative, pre-cum și din cauza utilizării excesive de cafea, tutun, alcool și lipsă de activitate fizică.

OSTEO D3 este un supliment alimentar sub formă de comprimate filmate care întrunește cele mai recente recomandări științifice cu privire la aportul de vitamina D și calciu. Acesta nu conține zahăr, lactoză sau gluten. OSTEO D3 se administrează, cu precădere, pentru tratarea osteoporozei, dar consumul acestuia este recomandat tuturor persoanelor care au probleme cu mineralizarea oaselor.

Mod de întrebuințare: Doza recomandată pentru fiecare femeie de peste 35 de ani este de 1 comprimat pe zi și în mod continuu, fără întrerupere. Înghițiți comprimatele cu un pahar de apă, fără a fi mestecate.

Prezentare: Flacon 60 comprimate filmate

Ingrediente pentru un comprimat: Calciu (carbonat de calciu) - 500 mg, Vitamina D - 5 μg

Detalii produs
ENERGETIX-DT-010
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
4 alte produse din aceeași categorie:

Cont

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!