Vizualizate recent
Nu există elemente

Detoxamin Acai Slim Plus (90 cps)

Cum ar fi dacă nu ne-am simți flămânzi când începem o dietă?

Acai Slim Plus conține Glucomannan, o fibră dietetică naturală, solubilă în apă, extrasă din planta de konjac care creste doar în Asia de Est. Glucomannan este o fibră cu calități remarcabile, foarte solubilă în apă, obținută din planta numită Konjac. Când este combinată cu apă, glucomannan își mărește volumul foarte mult, luând forma unui gel moale. Fibra expandată astfel, umple spațiul din stomac, eliminând senzația de foame.

Ofertă limitată
186,00 lei (cu TVA) 248,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-DT-011

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Nu-i așa că cel mai greu a fost să combați senzația de foame? Poate fix acest pas te-a și făcut să renunți și să îți spui că nu poți să slăbești. Dacă ai trecut prin așa ceva, cu siguranță nu ești singura/singurul.

Foamea este cea mai mare barieră în pierderea în greutate și, din păcate, este un efect secundar natural atunci când încerci să reduci caloriile. Însă aici intervine glucomannanul, o fibră dietetică foarte eficientă în pierderea în greutate, care se extinde în stomac și îți dă senzația de sațietate. Este un mod total natural de a-ți creste conținutul de fibre.

Ca și alte fibre solubile, glucomannanul este foarte scăzut în calorii, ocupă spațiu în stomac promovând o senzație de sațietate, reducând aportul alimentar la o masă ulterioară. Întârzie golirea stomacului, contribuind la creșterea sațietății.

Fibra din glucomannan acționează ca o masa vâscoasă ce se deplasează prin sistemul digestiv. Este eficientă în caz de constipație sau digestie lentă, fiind un laxativ natural. De asemenea, are efect prebiotic – hrănește bacteriile prietenoase din intestinul tău, pe care le transformă în acizi grași cu lanț scurt ce împiedică acumularea de grăsime.

Administrare: Se recomandă de la 1 la 3 capsule cu 1- 2 căni mari de apă, înainte de fiecare masă. Numărul de capsule trebuie să fie proporțional cu numărul de kg. și vârstă. În doar 2-3 săptămâni vei fi alt om, te vei simți altfel! Continuă până când ajungi la kg-le dorite. Acum poți slăbi ușor dar cel mai important, într-un mod sănătos! Complet NATURAL.

Se recomandă asocierea Acai Slim Plus cu Detoxamin Basic Capsule / Farina cel puțin din 2 motive:

- Un intestin sănătos este esențial pentru buna funcționare a întregului organism, iar un intestin echilibrat cu bacterii bune ajută la gestionarea greutății.

- Captează și elimină toxinele din organism (multe dintre acestea ascunzându-se și în țesuturile adipoase) lucru absolut necesar mai ales în perioadele de slăbire și eliberare a toxinelor.

Administrare: 2-3 capsule (în funcție de greutatea corporală) înainte cu jumătate de oră de masă, de 3 ori pe zi cu un pahar mare de apă

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente pentru o capsulă: Glucomannan - 380 mg, Acai Berry - 30 mg, capsulă vegetală din celuloză - 90 mg

Detalii produs
ENERGETIX-DT-011
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
5 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!