Vizualizate recent
Nu există elemente

Detoxamin Acai Slim Plus (90 cps)

Detoxamin Acai Slim Plus combină beneficiile nutritive și de sănătate ale Acai Berry cu calitățile remarcabile întrunite în fibra de glucomanannan.

Recent descoperită, glucomannan este o fibră cu calități remarcabile, foarte solubilă în apă, obținută din planta numită Konjac. Când este combinată cu apă, glucomannan își mărește volumul foarte mult, luând forma unui gel moale. Fibra expandată astfel, umple spațiul din stomac, eliminând senzația de foame.

Ofertă limitată
186,00 lei (cu TVA) 248,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-DT-011

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

De asemenea, această fibră remarcabilă are capacitatea de a absoarbe grăsimea și de a o ajuta să treacă mai repede prin corpul dumneavoastră. Astfel grăsimile nu se mai acumulează în corp.

Partea cea mai rea într-o cură de slăbire sunt durerile de stomac provocate de foame. Într-o cură de slăbire, în primul rând trebuie eliminate snacks-urile, mâncarea de tip fast-food, grăsimile, etc. Atunci când ne hotărâm să începem o dietă, stomacul nostru începe să mormăie de foame, câteodată atât de tare, încât să vă facă să trișați! Adică să mâncați din nou, mai mult decât necesar sau nesănătos.

Recent, celebrul Dr Mehmet Oz a descoperit, la o nouă reevaluare a celor mai bune fibre pentru curele de slăbit, că pe locul I – CEA MAI EFICIENTĂ fibră – este glucomannan. Glucomannan este supranumit și „buretele de slăbit” al naturii. Când este combinată cu apă, această remarcabilă fibră își mărește volumul foarte mult, ia forma unui gel moale și umple astefel, spațiul din stomac, eliminând senzația de foame.

Acai Berry este o plantă care, prin beneficiile sale la nivel nutritiv și de sănătate, ajută la micșorarea poftei de mâncare și, prin aceasta, la pierderea kilogramelor în plus, la regle-mentarea glicemiei în cazul diabetului, la împiedicarea apariției bolilor cardiace, îmbunatățirea digestiei, vederii, concentrației, somnului și funcției sexuale. Are o influentă semnificativă asupra întăririi imunității și este un supliment nutritiv indispensabil pentru alimentația sportivilor și a persoanelor cu nevoi fizice suplimentare.

Producătorul austriac ține cont de cele mai înalte nivele de rigurozitate privind calitatea materiei prime. De asemenea procesul tehnologic folosit, nanotehnologia presupune micronizarea și activarea substanțelor prelucrate astfel că efectele biologice ale glucomannan și acai berry sunt mult mai eficiente în Detoxamin Acai Slim Plus.

Detoxamin Acai Slim Plus este excelent în curele de slăbire, elimină constipația, scade glicemia, reduce colesterolul.

Mod de întrebuințare: 2-3 capsule (în funcție de greutatea corporală) înainte cu jumătate de oră de masă, de 3 ori pe zi cu un pahar mare de apă.

Recomandare: Puteți combina Acai Slim Plus cu Detoxamin Basic Capsule. Primul pas în orice cură de slăbire este detoxifierea organismului.

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente pentru o capsulă: Glucomannan - 380 mg, Acai Berry - 30 mg, capsulă vegetală din celuloză - 90 mg

Detalii produs
ENERGETIX-DT-011
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
5 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu