Vizualizate recent
Nu există elemente

Detoxamin Pudră Uz Intern (125 g)

Detoxamin Pudră, pentru uz intern, conține zeolit prelucrat printr-o metodă tehnică specială, patentată, de activare tribo mecanică – nanotehnologie. Procesul tehnologic de micronizare garantează un GRAD MAXIM de EFICIENȚĂ a Zeolitului din DETOXAMIN.

Ofertă limitată
171,00 lei (cu TVA) 228,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-DT-001

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Prin procedura de activare tribomecanică, zeolitul dobândește o capacitate mult mărită de schimb de ioni! Atrage și elimină toate tipurile de toxine și în același timp cedează microelemente indispensabile organismului uman (calciu, magneziu, etc. – microelemente care se regăsesc în structura zeolitului).

Ca atare, Detoxamin prezintă o activitate antioxidativă foarte ridicată, nu doar prevenind efectul molecule instabile provenite din hrană, din apă sau din aer ci și prin reducerea formării unor astfel de radicali liberi.

În locurile în care acești radicali liberi se acumulează cel mai mult, apar procese inflamatorii cronice, boli degenerative, inflamaţii, chiar şi tumori.

Moleculele de Zeolit au o structură specifică de tip “grilă” sau “sită”. Aceste molecule “sită”, încărcate negativ, atrag precum un magnet toate tipurile de toxine și metalele grele, încărcate pozitiv. Moleculele de Zeolit au, de asemenea, abilitatea unică de a menține aceste toxine captive, ca într-o cușcă, până la eliminarea lor din organism prin scaun sau urină.

Datorită proprietății de absorbție a metalelor grele, Detoxamin este indicat, cu precădere, în cazul pacienților care au nevoie de chimioterapie sau radioterapie.

În urma procedeului special de prelucrare, zeolitul capătă o proprietate nouă, foarte importantă, și anume, capacitatea de a regla pH-ul la nivel celular. Astfel, celulele maligne care se dezvoltă și trăiesc într-un mediu acid, mor, nu mai pot supraviețui.

Tratamentul cu microzeolit activat aplicat pacienților cu afecțiuni maligne a arătat o ameliorare clară a statutului antioxidativ total, la toți pacienții. Detoxamin – sub formă de capsule sau pudră – prelucrat prin nanotehnologie, îmbunătățește semnificativ rezultatele în toate tipurile de afecțiuni tumorale.

Mod de întrebuințare: 1 linguriță de pudră (3-5gr) se dizolvă în putin lichid și se bea de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă și separat de alte medicamente. Dacă se consumă alimente grele, se ia la masă sau imediat după masă.

Prezentare: Flacon 125 g

Ingrediente: 100% Zeolit PMA

Detalii produs
ENERGETIX-DT-001
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
5 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu