Vizualizate recent
Nu există elemente

Detoxamin Pudră Uz Extern (60 g)

Microparticulele active din Detoxamin Pudră pentru Uz extern ajută la detoxifierea și regenerarea accelerată a celulelor.

Aplicarea locală de Detoxamin Pudră de Piele are ca rezultat refacerea accelerată a rănilor, contribuind astfel la închiderea mai rapidă a rănilor care se vindecă greu.

Ofertă limitată
111,75 lei (cu TVA) 149,00 lei
-25%
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-DT-004

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Detoxamin pudră pentru uz extern conține zeolit natural, clinoptilolit, prelucrat prin nanotehnologie.

Datorită proprietății sale de bază, de a absorbi toate tipurile de toxine, zeolitul este folosit deja de multă vreme în agricultură, în scopul de a reduce cantitatea de pesticide și de erbicide. Zeolitul se folosește și în zootehnie, pentru creșterea vitelor, astfel, se reduce semnificativ cantitatea de aflotoxină din lapte. Zeolitul se folosește de peste 20 de ani și pentru uzul uman.

Datorită procedurii speciale, de activare tribomecanică, patentată de producătorul austriac, zeolitul din Detoxamin capătă noi proprietăți fizice, își mărește suprafața activă, își îmbunătățește proprietatea de absorbție, schimbul de ioni și capacitatea de donare de electroni, astfel fiind mult mai eficient decât produsul inițial.

În dermatologie s-a demonstrat că zeolitul microactivat are acțiune pozitivă în psoriazis, dermatită seboreică, toate tipurile de herpes, răni – cazuri în care se aplică local și se administrează și oral, combinat cu Detaxamin Basic Capsule. În cazurile de ulcerații pe vene și artere, de herpes bucal sau herpes genital, s-a dovedit extrem de eficient, cu o refacere rapidă și nedureroasă, fără complicații ulterioare. De asemenea, se poate aplica pentru igiena cavitații bucale, în cazul paradontozei, a proceselor inflamatorii la nivelul cavității bucale, prin aplicarea directă a prafului pe gingii.

Mod de întrebuințare: Se aplică pudra pe piele, de 2-5 ori pe zi, în toate afecțiunile pielii.

Prezentare: Flacon 60 g

Ingrediente: 100% Zeolit PMA

Detalii produs
ENERGETIX-DT-004
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
5 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu