Vizualizate recent
Nu există elemente

Detoxamin Pudră Uz Extern (60 g)

Excelent în toate afecțiunile pielii!

Microparticulele active din Detoxamin Pudră pentru Uz extern ajută la detoxifierea și regenerarea accelerată a celulelor.

Aplicarea locală de detoxamin pudră de piele are ca rezultat refacerea accelerată a rănilor, contribuind astfel la închiderea mai rapidă a rănilor care se vindecă greu.

Ofertă limitată
125,25 lei (cu TVA) 167,00 lei
-25%
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-DT-004

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Rezultate excelente s-au obținut în tratarea acneei juvenile, în arsuri, tăieturi, ciuperci, ca adjuvant în terapia de bază pentru diferite afecțiuni ale pielii. De asemenea, este semnificativă acțiunea sa în cazurile de infecții fungice, atât ale pielii, mucoasei, unghiilor, în cazul mirosurilor neplăcute, etc.

Detoxamin Skin Powder – pudra pentru uz extern, este excelentă în toate afecțiunile pielii datorită proprietăților sale de detoxifiere, regenerarea și vindecare.

– În cazul tăieturilor și rănilor, Detoxamin Skin Powder absoarbe imediat secrețiile din zona rănii datorită structurii microporoase sprijinind vindecarea foarte rapidă a rănilor. La fel de eficient este și în cazul arsurilor ușoare și medii, pulberea regenerând ușor țesutul afectat.

– Fiind 100% natural este recomandat pentru toate grupele de vârstă, inclusiv copii și sugari (pentru iritațiile din zona pampers-ului). Este de asemenea foarte util pentru tratarea/prevenirea escarelor care se formează cu ușurință la vârstnici din cauza deplasărilor limitate/imobilizării totale la pat.

– În dermatologie, s-a demonstrat că are acțiune pozitivă în toate afecțiunile pielii: piele iritată sau rozacee, dermatită seboreică, herpes bucal sau genital, zona zoster, psoriazis, etc. Rezultate excelente s-au obținut în tratarea acneei juvenile. Este excelentă pentru curățirea tenului cu probleme, în combinație cu preparate cosmetice pentru îngrijire specială pe bază de micro-zeolit din linia Natural Beauty.

– S-a dovedit foarte eficient și în cazul ulcerațiilor de piele, cu o refacere rapidă și nedureroasă, fără complicații ulterioare. În cazul ulcerațiilor varicoase mari, după curățarea în prealabil a locului afectat, se aplică pulberea din aproape în aproape, de la exterior la interior, zilnic, până când rănile se închid.

– Există înregistrări cu rezultate excelente chiar și în cazul unor formațiuni tumorale la nivelul pielii. Aplicând zilnic, constant, veți observa cum tumora se micșorează, sfărâmițându-se de la o zi la alta. Curățați zilnic și reaplicați. Trebuie urmate aceleași indicații și în cazul negilor/ papiloamelor mici care se formează de regulă pe gât și decolteu.

– De asemenea, se întrebuințează cu succes în igiena cavității bucale, în cazul paradentozei, a proceselor inflamatorii la nivelul cavității bucale, prin aplicarea directă a prafului pe gingii. Pudra de uz extern este eficientă la nivelul tuturor mucoaselor, inclusiv hemoroizi. - Este semnificativă acțiunea sa în cazurile de infecții fungice ale pielii, a unghiilor și de asemenea în cazul mirosurilor neplăcute (zona axilei).

Este absolut necesar atunci când tratăm o afecțiune dermatologică a pielii, să se utilizeze intern și Detoxamin Basic Capsule / Farina. De regulă orice afecțiune exterioară la nivelul pielii reprezintă de fapt exprimarea unei afecțiuni/dereglări din interiorul organismului.

Utilizare: Între 2-5 aplicări/zi, după nevoie. Aplicați local pe pielea în prealabil curățată și ușor umedă. Continuați zilnic până la vindecare.

Atenționări: Nu inhalați, nu utilizați pe ochi, a nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 6 ani, închideți întotdeauna flaconul după utilizare, a se păstra uscat și la temperatura camerei.

Prezentare: Flacon 60 g

Ingrediente: 100% Zeolit PMA

Detalii produs
ENERGETIX-DT-004
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
4 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!