Vizualizate recent
Nu există elemente

Detoxamin Basic Capsule (200 cps)

Detoxamin Basic Capsule conține zeolit pentru uz intern care are capacitatea dovedită de a capta poluanții (metale grele: plumb, cadmiu, crom, nichel, aluminiu, endotoxine, amoniu, radicali liberi etc) direct din tractul gastro intestinal precum un magnet și de a-i elimina din corp prin mijloace naturale, prin scaun, fără a împovăra metabolismul.

Vezi Cazuistica Detoxamin
Vezi Părerile Prof. Doctorilor

Ofertă limitată
207,00 lei (cu TVA) 276,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-DT-002

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Dispozitiv /produs medical natural CE 0477.

Prin efectul său principal de legare şi eliminare a poluanților din tractul gastro intestinal, Detoxamin contribuie semnificativ la dobândirea și menținerea sănătății.

Se știe că diverse afecțiuni sau/și prezența zilnică a contaminaților (în special din alimente, medicamente etc) în tractul gastro intestinal, conduc la degradarea integrității peretelui intestinal. Permeabilitatea crescută a intestinului permite substanțelor străine și endotoxinelor să pătrundă în sânge, în organism.

S-a dovedit științific că zeolitul din Detoxamin reușește să consolideze bariera vitală a peretelui intestinal și susține activ funcția organelor de detoxifiere. Detoxamin acționează simultan, în 3 moduri: curăță și elimină toate tipurile de contaminanți și consolidează peretele intestinal. Ca urmare, contaminanții nu mai pot intra în fluxul sangvin și nu vor putea provoca daune. Un intestin intact este foarte important atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Astfel, efectul semnificativ pozitiv al zeolitului din Detoxamin se reflectă prin scăderea nivelului de zonulină - marker al permeabilității intestinale.

Pentru prevenție zilnică

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferință. Prevenția este cel mai bun medicament. Detoxaminul leagă și elimină poluanții nedoriți chiar din sistemul digestiv înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor care sunt asociate cu poluarea crescută.

Detoxamin poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecția sănătății prin prevenirea și atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanți.

Administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport mare de lichide atunci când utilizați Detoxamin. Rație zilnică (2-3 litri / zi).

Utilizarea cu regularitate a acestuia influențează eficacitatea, în timp ce, întreruperile o pot minimiza.

Pentru tratament

Prezența metalelor toxice active cum ar fi mercurul, plumbul, cadmiul, aluminiul și a altor substanțe nocive, pot fi cauza unor varietăți de afecțiuni și boli cronice.

Detoxamin poate fi utilizat terapeutic sau ca însoțitor în tratamentul multor boli și afecțiuni, în special în boli ale tractului gastro intestinal, disfuncționalități hepatice sau tensiune crescută asupra ficatului prin compușii de amoniu.

În cazul unui tratament alopat, trebuie respectată o pauză de cel puțin două ore între Detoxamin și alte medicamente.

Administrare: 3 capsule de 3 ori pe zi. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport mare de lichide atunci când utilizați Detoxamin. Rație zilnică (2-3 litri / zi).

Este foarte important de subliniat că Detoxaminul acționează de la nivelul tractului gastro intestinal, că nu se absoarbe, nu este toxic, nu se acumulează în organele interne. Cu excepția unei constipații ocazionale, nu se cunosc alte efecte secundare!

În cazuri rare, constipația poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariției constipației, creșteți aportul de lichide, și, dacă este necesar reduceți dozajul.

În cazul unor probleme medicale, a sarcinii sau a alăptării, precum și pentru administrarea la copii, aceste produse trebuie utilizate după consultarea unui medic. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor cu vârsta sub șase ani. Închideți întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitați într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Principala acțiune țintită a Detoxaminului este de a combate stresul zilnic suplimentar care provine de la expunerea directă la contaminanți, eliminând astfel posibilele cauze ale creșterii permeabilității peretelui intestinal. Detoxamin, sprijină semnificativ sănătatea tractului gastro intestinal, detoxifierea intestinală, sănătatea celorlalte organe, în special a ficatului, sprijinind astfel întregul sistem imunitar, prevenind apariția multor boli și afecțiuni.

Prezentare: Flacon 200 capsule, 90 g

Ingrediente pentru o capsulă (500 mg): Zeolit PMA - 410 mg, Capsulă vegetală din celuloză - 90 mg

Detalii produs
ENERGETIX-DT-002
Review-uri (4)
Evaluare
5
4 Review-uri
Aspect
(5)
Calitate
(5)
Pacient cu chist renal stang, diametru de 4-5 cm. Dupa o luna de tratament cu Panactive Weihrauch si Detoxamin Basic Capsule chistul s-a remis complet.

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Te-ar putea interesa
4 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!