Detoxamin Basic Capsule (200 cps)

Dispozitiv medical natural CE 1254. 100% zeolit clinoptilolit, prelucrat printr-o tehnologie patentată.

Detoxamin Basic Capsule conține singurul zeolit certificat pentru uz intern care are capacitatea dovedită de a capta poluanții (metale grele: plumb, cadmiu, crom, nichel, aluminiu, endotoxine, amoniu, radicali liberi etc) direct din tractul gastro intestinal precum un magnet și de a-i elimina din corp prin mijloace naturale, prin scaun, fără a împovăra metabolismul. Prin efectul său principal de legare şi eliminare a poluanților din tractul gastro intestinal, Detoxamin contribuie semnificativ la dobândirea și menținerea sănătății.

Vezi Cazuistica Detoxamin
Vezi Părerile Prof. Doctorilor

Descarcă catalogul Health 2020 (PDF)
Descarcă catalogul Energetix 2020 (PDF)

Ofertă limitată
204 lei (cu TVA) 272 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-DT-002

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Se știe că diverse afecțiuni sau/și prezența zilnică a contaminaților (în special din alimente, medicamente etc) în tractul gastro intestinal, conduc la degradarea integrității peretelui intestinal. Permeabilitatea crescută a intestinului permite substanțelor străine și endotoxinelor să pătrundă în sânge, în organism.

S-a dovedit științific că zeolitul din Detoxamin reușește să consolideze bariera vitală a peretelui intestinal și susține activ funcția organelor de detoxifiere. Detoxamin acționează simultan, în 3 moduri: curăţă și elimină toate tipurile de contaminanți și consolidează peretele intestinal. Ca urmare, contaminanții nu mai pot intra în fluxul sangvin și nu vor putea provoca daune. Un intestin intact este foarte important atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Astfel, efectul semnificativ pozitiv al zeolitului din Detoxamin se reflectă prin scăderea nivelului de zonulină - marker al permeabilității intestinale.

Pentru prevenție zilnică

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferință. Prevenția este cel mai bun medicament. Detoxaminul leagă și elimină poluanții nedoriți chiar din sistemul digestiv înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor care sunt asociate cu poluarea crescută.

Detoxamin poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecția sănătății prin prevenirea și atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanți.

Administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport mare de lichide atunci când utilizați Detoxamin. Rație zilnică (2-3 litri / zi).

Utilizarea cu regularitate a acestuia influențează eficacitatea, în timp ce, întreruperile o pot minimiza.

Pentru tratament

Prezența metalelor toxice active cum ar fi mercurul, plumbul, cadmiul, aluminiul și a altor substanțe nocive, pot fi cauza unor varietăți de afecțiuni și boli cronice.

Detoxamin poate fi utilizat terapeutic sau ca însoțitor în tratamentul multor boli și afecțiuni, în special în boli ale tractului gastro intestinal, disfuncționalități hepatice sau tensiune crescută asupra ficatului prin compușii de amoniu.

În cazul unui tratament alopat, trebuie respectată o pauză de cel puțin două ore între Detoxamin și alte medicamente.

Administrare: 3 capsule de 3 ori pe zi. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport mare de lichide atunci când utilizați Detoxamin. Rație zilnică (2-3 litri / zi).

Este foarte important de subliniat că Detoxaminul acționează de la nivelul tractului gastro intestinal, că nu se absoarbe, nu este toxic, nu se acumulează în organele interne. Cu excepția unei constipații ocazionale, nu se cunosc alte efecte secundare!

În cazuri rare, constipația poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariției constipației, creșteți aportul de lichide, și, dacă este necesar reduceți dozajul.

În cazul unor probleme medicale, a sarcinii sau a alăptării, precum și pentru administrarea la copii, aceste produse trebuie utilizate după consultarea unui medic. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor cu vârsta sub șase ani. Închideți întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitați într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Principala acțiune țintită a Detoxaminului este de a combate stresul zilnic suplimentar care provine de la expunerea directă la contaminanți, eliminând astfel posibilele cauze ale creșterii permeabilității peretelui intestinal. Detoxamin, sprijină semnificativ sănătatea tractului gastro intestinal, detoxifierea intestinală, sănătatea celorlalte organe, în special a ficatului, sprijinind astfel întregul sistem imunitar, prevenind apariția multor boli și afecțiuni.

Prezentare: Flacon 200 capsule, 90 g

Ingrediente pentru o capsulă (500 mg): Zeolit PMA - 410 mg, Capsulă vegetală din celuloză - 90 mg

Detalii produs
ENERGETIX-DT-002
Review-uri (4)
Evaluare
5
4 Review-uri
Aspect
(5)
Calitate
(5)
Pacient cu chist renal stang, diametru de 4-5 cm. Dupa o luna de tratament cu Panactive Weihrauch si Detoxamin Basic Capsule chistul s-a remis complet.

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
4 alte produse din aceeași categorie:
Osteo D3 (60 cps) Osteo D3 (60 cps)
Nou
Ofertă limitată
146 lei 194 lei
-25%
Pentru cei care doresc să aibă oase puternice și să prevină apariția osteoporozei, vă prezentăm OSTEO D3, un produs premium, pe bază de calciu și vitamina D, prelucrat prin nanotehnologie! Formula unică a Osteo D3...
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Cercei creole Cercei creole
Nou
Ofertă limitată
226 lei 301 lei
-25%

Livrare gratuită
Acești cercei tip creole, realizați din oțel inoxidabil cu finisaj lucios, se remarcă prin aspectul lor clasic care va fi mereu de actualitate. Suprafața ușor curbată scoate în evidență seria de pietre de zirconiu. Un...
Pandantiv Pandantiv
Nou
Ofertă limitată
284 lei 378 lei
-25%

Livrare gratuită
Acest pandantiv placat cu aur, cu un aspect opulent, impresionează prin designul său plin de contraste care va atrage, cu siguranță, toate privirile. Secțiunile cu finisaj lucios și cele cu finisaj mat produc un...
Panactive Urtica (80 cps) Panactive Urtica (80 cps)
Nou
Ofertă limitată
182 lei 242 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive Urtica conține extract de urzică, obținut printr-o metodă specială, care-i atribuie numeroși compuși biologici, extrem de activi. Panactive Urtica tratează eficient infecțiile vezicii urinare și infecțiile...
Osteo D3 (60 cps) Osteo D3 (60 cps)
Nou
Ofertă limitată
146 lei 194 lei
-25%
Pentru cei care doresc să aibă oase puternice și să prevină apariția osteoporozei, vă prezentăm OSTEO D3, un produs premium, pe bază de calciu și vitamina D, prelucrat prin nanotehnologie! Formula unică a Osteo D3...

Cont

Meniu

Share

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!