Vizualizate recent
Nu există elemente

Detoxamin Tobacco Toxin Cleanser (1 buc)

TTC-10 este un produs nou și revoluționar, care creează o punte între caracterul dăunător al țigării și plăcerea de a fuma ca stil de viață. Principiul de funcționare se bazează pe potențialul ridicat de ionizare și absorbție al zeolitului microactivat și pe soluția tehnologică unică a microcurenților de aer introduși în structura de bază a TTC-10.

Ofertă limitată
44,25 lei (cu TVA) 59,00 lei
-25%
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-TTC-10

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Din păcate, fumatul este un fenomen social foarte răspândit. Se știe că fumatul este răspunzător pentru foarte multe boli și afecțiuni. Pe lângă cele mai cunoscute substanțe dăunătoare: nicotina, gudronul, există încă 43 de substanțe cancerigene, plumb, fibrele de azbest se adaugă pentru fărâmițarea scrumului, dioxid de titaniu etc.

Detoxamin Tobacco Toxin Cleanser generează instantaneu un mediu de pH ideal în pachetul de țigări care face posibilă eliminarea substanțelor toxice din țigară. Toxinele eliminate se leagă stabil în structura tetraedrică a zeolitului din TTC-10.

Utilizare: După ce ați luat prima țigară, puneți în locul acesteia TTC-10. Efectul optim se atinge după 30 de minute. Întotdeauna luați țigara de lângă TTC-10! Apoi, TTC-10 se transferă din pachetul vechi, în pachetul nou. TTC-10 se poate folosi pentru detoxifierea a 30 de pachete (aprox. 1 lună, dacă se fumează un pachet pe zi).

Detalii produs
ENERGETIX-TTC-10
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
4 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!