Vizualizate recent
Nu există elemente

Micoactive Bio Chaga Extract (80 cps)

Micoactive Chaga conține polizaharida Bergisterol cu acțiune anti-cancerigenă. Vitamina C naturală din Acerola are proprietatea de a converti polizaharidele în oligoglucani care sunt ușor absorbite de către organism. Bergisterolul atacă orice tip de localizare tumorală și cu preponderență împotriva celor hormono-dependente: sân, uter, ovar, testicul, prostată.

Ofertă limitată
186,00 lei (cu TVA) 248,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-MC-002

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Micoactive Chaga oprește proliferarea celulelor canceroase proporțional cu durata administrării. Se știe faptul că dereglarea nucleului ADN-ului și mutația acestuia prin efect oxidativ contribuie semnificativ la apariția cancerelor majore precum cele de colon, prostată și sân. Gradul de degradare (mutație) a ADN-ului este astăzi unul din markerii biologici cei mai sensibili și eficienți pentru evaluarea stresului oxidativ, rezultat din balanța între generarea de radicali liberi și ținerea lor sub control prin mecanisme anti-oxidante.

Conține un număr foarte mare de antioxidanți. Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi, menținând sănătatea. Pentru a putea măsura câți radicali liberi poate distruge un antioxidant a fost creată scara ORAC (Oxygen Radical Absorbent Capacity). Pe această scară, extractul de Chaga înregistrează o valoare maximă.

Micoactive Chaga are și un efect anti-inflamator specific. Inflamația și răspunsul imunitar sunt de fapt o succesiune de reacții celulare implicând generarea și eliberarea de mediatori celulari imunologici precum citokinele. Nu este deci suficient să se acționeze contra inflamației, trebuie simultan modulat și sistemul imunitar pentru a evita efectele auto-imune. Un studiu efectuat în cadrul Universității Kyoto, Japonia, a pus în evidență efectul imunomodulator simultan cu cel anti-inflamator al extractului de Chaga.

Un beneficiu surprinzător al ciupercii este combaterea psorizisului. În plus, extractul de Chaga este si o sursă de melanină și asigură frumusețea unghiilor, a părului și a pielii.

Ciupercile terapeutice au devenit o alternativă de preferință, atât pentru doctorii naturiști cât și pentru cei care se interesează personal de sănătatea lor. Capacitatea ciupercilor terapeutice de a preîntâmpina afecțiuni precum cancerul sau alte probleme legate de sistemul imunitar și sănătatea generală au condus la integrarea lor în protocoale pro-imunitare și anti-cancerigene de către doctorii japonezi și chinezi, atât în scop terapeutic cât și preventiv.

Administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi

Prezentare: Flacon 80 capsule

Ingrediente per doză zilnică (4 capsule): Extract Organic de Chaga - 1200 mg (din care Polizaharide - 360 mg), Extract de Acerola (Vitamina C) - 13 mg

Detalii produs
ENERGETIX-MC-002
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
6 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!