Vizualizate recent
Nu există elemente

Micoactive Bio Hericium Extract (80 cps)

Conținutul ridicat de polizaharide împreună cu celelalte substanțe bio active din Panactive Hericium Extract oferă un maximum de eficiență pentru efectele sale. Materia prima de înaltă calitate, împreună cu tehnologia specială de extracție garantează o biodisponibilitate și o absorbție maximă.

Ofertă limitată
201,00 lei (cu TVA) 268,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-MC-004

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Hericium cunoscută și sub numele de Coama Leului, conține nutrienți esențiali pentru sănătatea organismului. Datorită proprietăților sale Hericium a devenit foarte renumită și utilă în lumea medicinei. Acestea conțin mai multe polizaharide care au efecte antitumorale precum FI-1a și FIII 2b, Herinacina Ie, Herinacina H și alte Hericinacina. De asemenea, conține hericinonele A, B, C, D și E care induc producerea hormonului Factor de creștere nervoasă.

Susține sănătatea creierului și a sistemului nervos. Studiile au demonstrat că această ciupercă are un efect benefic în tratarea bolilor neurodegenerative. Are proprietatea de a spori creșterea neuriților, adică a axonilor și a dendritelor. Axonii și dendritele sunt proiecțiile ramificate, respectiv neramificate ale neuronilor. Dezvoltarea acestora poate încetini sau opri degenerarea celulelor din creier, reducând astfel riscul de apariție a unor boli precum Alzheimer sau Parkinson.

Are proprietăți gastroprotective. A fost demonstrat faptul că compușii bioactivi prezenți în extract pot dezvolta un rol important în activitatea gastroprotectivă, în protecția împotriva ulcerului, toate acestea confirmate de o semnificativă reducere a suprafeței leziunii. Alte studii au arătat că ameliorează semnificativ simptomele provocate de două afecțiuni inflamatorii ale sistemului digestiv: gastrita și inflamarea intestinelor. De asemenea, are un puternic efect antibacterian, protejând organismul împotriva bacteriei Helicobacter Pylori.

Luptă împotriva cancerului. Cercetările cu privire la acțiunea suplimentelor cu Coama leului în tratarea cancerului au descoperit că această ciupercă terapeutică poate încetini progresul leucemiei, al cancerului gastric, al celui cervical, la colon, la sân, plămâni sau ficat. Un studiu realizat pe animale a arătat că extractul din această ciupercă are un potențial de peste 60% de a inhiba metastaza celulelor cancerigene, în special în cazul cancerului la plămâni.

Are un puternic efect antioxidant, protejând împotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi.

Îmbunătățește starea generală de bine, luptă împotriva oboselii, contribuind și la îmbunătățirea calității somnului. De asemenea este de ajutor în tratarea depresiei și a anxietății.

Administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi

Prezentare: Flacon 80 capsule

Ingrediente per doză zilnică (4 capsule): Extract Organic de Hericium - 1200 mg (din care Polizaharide - 360 mg), Extract de Acerola (Vitamina C) - 13 mg

Detalii produs
ENERGETIX-MC-004
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
5 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!