Vizualizate recent
Nu există elemente

Micoactive Bio Shiitake Extract (80 cps)

Shiitake este un simbol al longevității în Asia fiind utilizată de secole ca medicament. Shiitake conține o substanță numită AHCC (Active Hexose Correlated Compound), un amestec de polizaharide cu beneficii imunomodulatoare extraordinare dar fără efecte secundare. Studiile au arătat că AHCC stimulează sistemul imunitar prin creșterea numărului de celule care luptă împotriva infecțiilor și care blochează creșterea tumorilor.

Ofertă limitată
199,50 lei (cu TVA) 266,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-MC-007

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

AHCC din extractul de Shiitake funcționează ca o imunoterapie, un tratament care utilizează sistemul imunitar al organismului pentru a lupta împotriva bolilor. Este folosit pe scară largă în Japonia pentru a proteja sistemul imunitar al pacienților tratați de cancer prin chimioterapie și radiații. În testele efectuate în Japonia s-a dovedit că extractul de Shiitake este mai eficient decât medicamentul AZT contra virusului imunodeficienței umane.

Are capacitatea de a lupta împotriva unor virusuri foarte rezistente cum ar fi Hepatita B sau C. Mai multe teste efectuate în 16 clinici din Japonia au investigat eficiența ciupercii Shiitake asupra Hepatitei B cronică. Au fost testați 40 de indivizi, cărora li s-au administrat Shiitake, timp de 4 luni. Toți pacienții au înregistrat dispariția simptomelor de Hepatită B, iar la 15 dintre ei virusul a fost inactivat.

S-a demonstrat eficiența AHCC din extractul de Shiitake într-un studiu realizat pe 20 femei cu virusul uman papilloma (HPV). Timp de șase luni au utilizat extractul. Toate au fost tratate cu succes. Dintre acestea, 6 par să fi eliminat virusul după ce au luat suplimentul zilnic timp de trei luni și la o lună de la ultima lor doză erau încă curate. Alte 14 femei au prezentat scăderea nivelului de virus după 3 luni și au continuat să-si administreze dozele până la șase luni pentru curățarea totală. În acest moment există două vaccinuri care pot preveni infecția cu HPV cauzatoare de cancer, dar vaccinurile nu elimină virusul HPV instalat în organism. Dacă Shiitake prin AHCC a avut acest rezultat pe femei, se poate presupune că va avea același rezultat pe bărbați și deci va fi capabil de a trata verucile genitale la bărbați.

Shiitake furnizează o cantitate destul de mare de Vitamina D, care contribuie la sănătatea oaselor, reduce riscul de boli cardiace, boli autoimune și crește absorbția de calciu. Protejează vasele de sânge, sprijină sănătatea cardiovasculară.

Administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi

Prezentare: Flacon 80 capsule

Ingrediente per doză zilnică (4 capsule): Extract Shiitake – 1200 mg (din care polizaharide – 360 mg), Extract Acerola (Vit. C) – 13 mg

Detalii produs
ENERGETIX-MC-007
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
6 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!