Vizualizate recent
Nu există elemente

Micoactive Bio Coriolus Extract (80 cps)

Coriolus Versicolor conține polizaharidele krestin (PSK), polizaharide peptide (PSP) cu proprietăți imunostimulatoare excepționale. Din anul 1977 a fost inclusă de către autoritățile japoneze în lista oficială de produse pentru tratamentul tumorilor maligne, acționând ca un compus care modifică răspunsul biologic.

Este indicat în cancer: colorectal, gastric, peritoneal, mamar, cervical, pulmonar, esofagian, limfatic, nazofaringian, hepatic, bucal, cerebral, osos și de prostată.

Ofertă limitată
201,00 lei (cu TVA) 268,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-MC-005

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Un alt efect extraordinar al acestei ciuperci este acela că minimalizează efectele negative ale chimio și radioterapiei care constau din stări de oboseală, pierderea apetitului, durere, anxietate și transpirații nocturne.

Coriolus versicolor și-a dovedit nu doar efectele antitumorale, ci și capacitatea de a lupta cu virusurile în cazul hepatitei B, a hepatitelor cronice, a herpesului, a HPV-ului sau al infecțiilor cu HIV.

În plus, ciupercile Coriolus normalizează funcțiile splinei, ameliorează tusea și dispneea, detoxifică plămânii fumătorilor, reglează nivelul transaminazelor în hepatita virală B, C, stimulează regenerarea celulară, și combate infecțiile urinare, respiratorii, digestive (Helicobacter pylori), Epstein-Barr, Human Papilloma Virus, Herpes simplex, Sarcom Kaposi – reglează numărul de Cd4 și reduce replicarea virală.

Cunoscută și sub numele de "ciuperca cerului" Coriolus Versicolor este una dintre cele mai studiate ciuperci din lume, efectuându-se peste 400 de studii clinice din 1970 până în prezent.

Administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi. Este recomandată utilizarea sa în combinație cu Micoactive Reishi / Cordyceps.

Prezentare: Flacon 80 capsule

Ingrediente per doză zilnică (4 capsule): Extract Organic de Coriolus - 1200 mg (din care Polizaharide - 360 mg), Extract de Acerola (Vitamina C) - 13 mg

Detalii produs
ENERGETIX-MC-005
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
5 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!