Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive OPC+C (80 cps)

Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireșele de Acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală și de Sud.

Datorită ingredientelor active Panactive OPC+C este excelent pentru reglarea nivelului de zahăr în sânge, în diabet, pentru reducerea colesterolului, reduce stresul oxidativ. Este de asemenea un excelent adjuvant pentru ateroscleroză, cancer la plămâni, circulație proastă, leziuni ale nervilor și un eficient tratament anti-îmbătrânire.

Ofertă limitată
186,00 lei (cu TVA) 248,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-004

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Extractul din sâmburi de struguri este extrem de bogat în antioxidanți și complexul Proanthocyanidin Oligomeric (OPC). Sunt foarte multe studii care atestă proprietățile extraordinare ale acestuia. De exemplu, un studiu publicat în revista “Biology Radical” a furnizat dovezi cum că antioxidanții din semințele de struguri protejează vasele de sânge deteriorate și previn hipertensiunea arterială.

Cireșele de Acerola, „fructele miraculoase”, sunt originare din America Centrală și de Sud și au una dintre cele mai mari concentrații cunoscute de vitamina C. Acerola este o sursă naturală de vitamina C de calitate superioară; ajută la detoxifierea organismului și are un puternic efect antioxidant fiind de o importanță majoră pentru organism, în lupta cu radicalii liberi.

Mod de întrebuințare: 2-3 capsule pe zi.

Recomandare: Luat împreună cu Detoxamin Basic Capsule, efectul Panactive OPC+C este maxim.

Prezentare: Flacon 80 capsule

Ingrediente per doză zilnică (3 capsule): Extract de Acerola - 1156,8 mg, Extract de sâmburi de struguri - 373,2 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-004
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
9 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu