Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive OPC+C (90 cps)

Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireșele de acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală și de Sud.

Extractul din sâmburi de struguri oferă o protecție antioxidantă excelentă, întărind sistemul imunitar. Vit. C din fructele de Acerola stimulează producția de leucocite, principala linie de apărare împotriva virușilor și bacteriilor.

Ofertă limitată
201,00 lei (cu TVA) 268,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-004

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Fumatul, consumul de alcool, alimentele procesate, dieta bogată în zaharuri, grăsimi, diferitele radiații și poluarea scad puterea naturală de apărare a organismului și cresc pericolul deteriorărilor cauzate de radicalii liberi. De exemplu, studiile științifice au arătat că oamenii care fumează au un ADN de 30-45 de ori mai deteriorat decât cei care nu fumează.

Radicalii liberi în general, sunt compuși chimici secundari, care apar pe de-o parte ca urmare a unor procese ce au loc firesc în organismul uman, pe de altă parte ca rezultat al influenței factorilor externi precum cei menționați mai sus. Deci celulele noastre sunt expuse în mod constant la efectele negative ale radicalilor de oxigen. În corpul nostru, enzimele antioxidante (hemoxigenaza1, catalaza, peroxidaza) reprezintă prima și cea mai puternică linie de apărare împotriva proceselor de oxidare, sistemul nostru antioxidant încercând să mențină un echilibru (homeostaza). Cu toate acestea, când acest echilibru se înclină spre oxidanți (radicali liberi), apare fenomenul de oxidare a celulelor – cunoscut sub numele de Stres Oxidativ. Această condiție este unul dintre principalii dușmani ai corpului nostru, unul dintre principali factori ai proceselor noastre de îmbătrânire și a bolilor cronice ale civilizației noastre, inclusiv obezitate, ateroscleroză, boli neurologice și cancer. Iată câteva semne pentru stres oxidativ: oboseală nejustificată, memorie slabă, probleme de concentrare, dureri de cap, dureri articulare fără cauză medicală, insomnie, riduri intensificate ca număr și structură.

– Termenul de OPC nu se referă doar la o singură substanță activă, ci la un întreg spectru de ingrediente vegetale bioactive. OPC (proantocianidinele oligomerice), sunt bioflavonoide puternice obținute din semințele de struguri – surse excelente de OPC, care oferă o excelentă protecție a celulelor împotriva stresului oxidativ, întărind sistemul imunitar. OPC oferă o protecție antioxidantă excelentă care este de 50 de ori mai puternică decât vitamina E și de 30 de ori mai puternică decât vitamina C. Totodată OPC este una dintre cele mai puternice substanțe naturale care favorizează sporirea producției de colagen și elastină a pielii. În dieta zilnică, nu se obțin acele cantități de OPC pentru a menține sănătatea și frumusețea.

– Vitamina C naturală din Acerola pe lângă proprietățile antioxidante excelente, stimulează producția de leucocite (celulele albe ale sângelui) care constituie principala linie de apărare împotriva virușilor și bacteriilor. În plus, vitamina C este o componentă crucială pentru producția de colagen, ceea ce înseamnă că organismul se poate vindeca singur mai repede, reparând celulele, vasele de sânge, organele și țesuturile afectate.

– OPC are un efect protector al vitaminei C acționând sinergic ca o adevărată rețea de “măturători” ai radicalilor liberi. Panactive OPC + C și-a dovedit eficacitatea în combaterea stresului oxidativ, întărind imunitatea, cu o multitudine de beneficii pentru sănătate.

Administrare: 2-3 capsule pe zi

Recomandare: Luat împreună cu Detoxamin Basic Capsule, efectul Panactive OPC+C este maxim.

Prezentare: Flacon 80 capsule

Ingrediente per doză zilnică (3 capsule): Extract de Acerola - 1156,8 mg, Extract de sâmburi de struguri - 373,2 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-004
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
7 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!