Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Urtica (80 cps)

Panactive Urtica conține extract de urzică, obținut printr-o metodă specială, care-i atribuie numeroși compuși biologici, extrem de activi.

Panactive Urtica tratează eficient infecțiile vezicii urinare și infecțiile de la nivelul rinichilor. Acestea sunt greu de combătut prin tratamentul alopat. Fiind prelucrată printr-o tehnologie specială, extractul de urzică din Panctive Urtica ajută la îndepărtarea nisipului și pietrei de la rinichi, are acțiune benefică asupra infecțiilor căilor urinare, elimină acidul uric în exces tratând guta, ajută în retenția urinară.

Descarcă catalogul Health 2021 (PDF)
Descarcă catalogul Energetix 2021 (PDF)

Ofertă limitată
38,00 € (cu TVA) 50,00 €
-25%
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-003

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Urzica este folosită de secole pentru tratarea unor afecțiuni diverse. Ea crește în zonele cu climă temperată și trebuie culeasă numai în anumite perioade ale anului.

Cea mai importantă este acțiunea urzicii asupra problemelor tractului urinar. Planta conține compuși activi biologici care diminuează inflamația.

Panactive Urtica este foarte eficient în problemele ginecologice și cele legate de fertilitate, atât la femei cât și la bărbați. Este un excelent tonic pentru femei, eliminând surplusul de estrogen. Fiind un excelent tonic uterin, pregătește organismul pentru sarcină, în acest caz, tratamentul începând cu 3 luni înainte de instalarea sarcinii.

O afecțiune serioasă care poate fi tratată cu Panactive Urtica este anemia. Grație conținutului bogat în vitamine și minerale, precum și conținutului mare de fier, Panactive Urtica are rezultate excelente nu numai în cazul anemiei, dar și în cazul sângerărilor abundente de orice fel, precum și a celor din perioada menstruației.

Modul de prelucrare face ca urzica din Panactive Urtica să fie ușor asimilată și absorbită direct la nivel celular.

Mod de întrebuințare: 3 capsule pe zi, cu puțină apă.

Prezentare: Flacon 80 capsule

Ingrediente per doză zilnică (3 capsule): Extract din urzică - 1050 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-003
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
6 alte produse din aceeași categorie:

Apelați

Cont

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!