Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Ginkgo (90 cps)

Panactive Ginkgo, cu extract din frunze de Ginkgo Biloba, îmbunătățește memoria, concentrarea.

Extractul din Ginkgo are efecte foarte benefice asupra sistemului circulator, în special al celui periferic. Reglează hipertensiunea arterială, previne formarea cheagurilor de sânge și îmbunătățește starea generală de sănătate. Din acest motiv extractul de Ginkgo Biloba este folosit în maladii cerebrale precum demența, insuficiența cerebrală, pierderea memoriei, lipsa de concentrare, oboseala, dureri de cap, amețeli, depresie și anxietate, excelent în prevenirea bolii Alzheimer.

Ofertă limitată
193,50 lei (cu TVA) 258,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-006

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Ginkgo Biloba s-a dovedit, de asemenea, eficace în ameliorarea unor maladii ale globului ocular: glaucom, degenerare maculară și retinopatie – acest lucru datorându-se, în principal, îmbunătățirii fluxului sanguin în interiorul ochiului.

Ginkgo Biloba este cel mai vechi reprezentant al speciilor de arbori de pe Pământ! S-au găsit fosile de frunze de Ginkgo Biloba care au o vechime de peste 270 milioane de ani, ceea ce îl face contemporan cu dinozaurii din perioada Jurasic. În Asia, acesta e cunoscut sub numele de „copacul lui Dumnezeu”. Budha, obișnuia să mediteze adesea la umbra lui. Plantarea unui copac Ginkgo este asociată cu orice nou început în viață – căsătorie, naștere, casă nouă – simbolizând longevitatea, rezistența, statornicia și speranța.

De-a lungul milioanelor de ani de existență, Ginkgo Biloba a făcut față tuturor intemperiilor având o rezistență deosebită împotriva bolilor și a paraziților, astfel încât un exemplar poate trăi cu ușurință până la vârsta de 1.000 ani. În 1945 când a fost detonată bomba deasupra Hiroshimei, singurii supraviețuitori din zona epicentrului exploziei (aprox. 900 m) au fost 6 copaci Ginkgo Biloba care, un an mai târziu, au înmugurit din nou, și trăiesc și în ziua de azi fără să sufere modificări genetice.

Datorită calităților sale excepționale, copacul a început să fie studiat intens de către cercetători, iar substanțele active obținute din frunzele sale sunt excelente pentru tratarea a numeroase afecțiuni ale civilizației moderne. Extractul de Ginkgo din linia Panactive se obține din frunzele uscate într-o proporție foarte precisă și standardizată.

Studii recente au demonstrat efectul extraordinar pe care îl are Ginkgo Biloba asupra unei afecțiunii grave ale pielii – Vitiligo. Folosirea a doar unei capsule pe zi poate duce la stoparea simptomelor și la repigmentarea zonelor afectate. În urma unui studiu s-a constatat ca evoluția Vitiligo a fost stopată la 80% din pacienții care au luat extract de Ginkgo Biloba, comparativ cu 20% din cei din grupul care a luat un placebo. Repigmentarea pielii a avut loc la 40% din pacienții din grupul Ginkgo, comparativ cu 10% la cei din grupul care a luat un placebo.

Administrare: 1 capsulă pe zi. Se recomandă o cură de 3 luni după care o lună pauză și puteți relua.

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (1 capsulă): Extract de Ginkgo - 137,7 mg, Dolomit - 372,3 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-006
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
9 alte produse din aceeași categorie:
Panactive OPC+C (80 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
186,00 lei 248,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireșele de acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală și de Sud. Extractul din sâmburi de struguri...
Panactive Bio Maca (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
193,50 lei 258,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Bio Maca are la bază extract din rădăcină de Maca, provenită din culturi organice, atent selecționate. Procesul special de prelucrare, patentat de producătorul austriac, sporește eficiența extractului de Maca. Doar...

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!