Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Oliven Blatt (90 cps)

Panactive Oliven-Blatt asociază extractul din frunză de măslin, prelucrat printr-o tehnologie specială, cu beneficiile dolomitului (conglomerate de calciu și magneziu).

Frunza de măslin ascunde comori de sănătate greu de bănuit. Lista aplicațiilor terapeutice ale acestei plante este incredibilă, fiind susținută de o cercetare științifică solidă și de o tradiție medicală extrem de veche.

Ofertă limitată
193,50 lei (cu TVA) 258,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-002

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Extractul din frunză de măslin scade tensiunea arterială, restabilește circulația, ține diabetul sub control, combate toate tipurile de infecții.

Cea mai importantă indicație terapeutică a extractului din frunză de măslin este în tratarea bolilor de inimă și de circulație. De exemplu, în tromboflebită, frunza de măslin previne formarea cheagurilor de sânge și migrarea acestora, datorită conținutului de polifenoli. Extractul din frunza de măslin împiedică formarea plăcilor de aterom pe artere, astfel încât Panactive Oliven-Blatt este foarte indicat în ateroscleroze.

Se recomandă în ischemia cardiacă pentru că dilată arterele coronariene care irigă cu sânge mușchiul cardiac, a căror îngustare produce boala coronariană. Un număr mare de trigliceride atrage după sine o valoare mare a colesterolului. Deoarece nu se pot dizolva în sânge, circulă prin tot organismul cu ajutorul lipidelor. Trigliceridele, colesterolul și lipidele alcătuiesc profilul lipidic al pacientului. Trigliceridele în număr ridicat contribuie la îngroșarea arterelor, fapt care creste riscul accidentelor vasculare cerebrale și a altor boli cardiace. Panactive Oliven–Blatt reglează colesterolul și numărul trigliceridelor, stopează îngroșarea pereților vasculari.

Mod de întrebuințare: 1 capsulă/pe zi cu puțină apă.

Tratamentul se face minim 4 luni. Pentru efect maxim se recomandă împreună cu Detoxamin Basic Capsule.

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (1 capsulă): Extract de frunză de măslin - 100 mg, Dolomit - 310 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-002
Review-uri (1)
Evaluare
5
1 Review
Aspect
(5)
Calitate
(5)
Pentru scaderea trigliceridelor si colesterolului recomand o capsula de Panactive Oliven-Blatt pe zi, dimineata, inainte de masa, cu un pahar cu apa. Dupa 2-3 luni, valorile trigliceridelor si colestrolul revin la valori normale.

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
9 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu