Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Oliven Blatt (90 cps)

Frunza de măslin ascunde comori de sănătate greu de bănuit. Lista aplicațiilor terapeutice ale acestei plante este foarte mare, fiind susținută de o cercetare științifică solidă și de o tradiție medicală extrem de veche. Cea mai importantă indicație terapeutică a extractului din frunză de măslin este în tratarea afecțiunilor cardiovasculare.

Procesul atent de selecționare a materiei prime împreună cu tehnologia inovatoare de extragere și separare a oleuropeinei, unul dintre compușii principali din frunza de măslin, fac din Panactive Oliven-Blatt un produs valoros cu beneficii complexe pentru sănătate.

Ofertă limitată
199,50 lei (cu TVA) 266,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-002

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Măslinul poate trăi până la 2000 de ani, iar „produsele” sale au fost folosite pentru îngrijirea sănătății încă din antichitate. Egiptenii și mediteraneenii foloseau frunzele de măslin pentru mai multe condiții medicale, incluzând infecțiile, febra sau durerea. Frunzele măslinului au proprietăți anti-aterosclerotice, antiinflamatoare, antioxidante, antimicrobiene și antialergice.

– La începutul secolului XX, când știința evoluase suficient, cercetătorii au izolat oleuropeina din frunza de măslin. Astăzi s-a descoperit că acest compus unic reprezintă un suport deosebit pentru sistemul cardiovascular și bolile vasculare. Panactive Oliven-Blatt are un efect pozitiv în cazul multor infecții, printre care: viroze, laringită, infecții respiratorii, pneumonie, bronșită.

– Tensiunea arterială este singura măsură a sănătății cardiovasculare. Disfuncția endotelială este una dintre cele mai timpurii etape ale procesului de rigidizare a arterelor (ateroscleroza), care apare odată cu formarea de plăci la nivelul pereților arteriale. Aceste plăci duc în final la blocarea fluxului de sânge, și pot declanșa un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Panactive Oliven-Blatt combate disfuncția endotelială pe mai multe niveluri. Acesta crește producția de oxid nitric, o moleculă de semnalizare care ajută la relaxarea vaselor sangvine, a arterelor, împiedică formarea plăcilor de aterom pe artere și previne oxidarea colesterolului bun, care este unul din cele mai clare semne ale dezvoltării aterosclerozei. Cercetările au demonstrat că Panactive Oliven-Blatt duce la scăderea semnificativă a presiunii sângelui, până la un nivel de 6,7. Acest supliment are efecte pozitive și la utilizarea înainte de apariția hipertensiunii, având şi un rol profilactic. Scăderea tensiunii arteriale este însoțită de o reduce a presiunii la nivelul ventriculului stâng al inimii, iar acest lucru aduce o îmbunătățire a fluxului de sânge propriilor vase de sânge coronariene ale inimii.

– Studii recente arată că dincolo de efectul hipotensiv și hipocolestemiant, Panactive Oliven-Blatt poate lupta împotriva bolilor neurodegenerative și inflamatorii, împotriva diabetului sau cancerului. Inhibă deteriorarea ADN-ului, acesta fiind primul pas în prevenirea formării de celule maligne. Compușii din frunzele de măslin au capacitatea de a combate factorii de creștere și înmulțire a celulelor canceroase.

– Tratamentele pentru diabet zaharat au două obiective principale: reducerea nivelului glucozei din sânge până la valori normale, și limitarea daunelor provocate de nivelul excesiv al zahărului din sânge. Panactive Oliven-Blatt promite soluționarea ambelor obiective prin încetinirea transformării amidonului în zaharuri simple și prin creșterea gradului de utilizare a glucozei la nivelul țesuturilor din sânge.

Administrare: 1 capsulă/pe zi cu puțină apă

Recomandare: Tratamentul se face minim 4 luni. Combinați cu Detoxamin Basic Capsule pentru un efect maxim.

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (1 capsulă): Extract de frunză de măslin - 100 mg, Dolomit - 310 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-002
Review-uri (1)
Evaluare
5
1 Review
Aspect
(5)
Calitate
(5)
Pentru scaderea trigliceridelor si colesterolului recomand o capsula de Panactive Oliven-Blatt pe zi, dimineata, inainte de masa, cu un pahar cu apa. Dupa 2-3 luni, valorile trigliceridelor si colestrolul revin la valori normale.

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
8 alte produse din aceeași categorie:
Panactive OPC+C (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
199,50 lei 266,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireșele de acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală și de Sud. Extractul din sâmburi de struguri...
Panactive Bio Maca (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
199,50 lei 266,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Bio Maca are la bază extract din rădăcină de Maca, provenită din culturi organice, atent selecționate. Procesul special de prelucrare, patentat de producătorul austriac, sporește eficiența extractului de Maca. Doar...

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!