Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Curcuma (90 cps)

Panactive Curcuma conţine curcumină, extract al plantei Curcuma. De ani de zile acest super bulb a fost folosit în medicina alternativă împotriva a numeroase boli. În timp ce curcuma se referă la numele întregii plante, curcumina este principalul ingredient responsabil de promovare a sănătății. Acesta aparține substanțelor vegetale secundare solubile în grăsimi (curcuminoide), care sunt extrase din rădăcina plantei Curcuma longa.

Ofertă limitată
193,50 lei (cu TVA) 258,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-005

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Curcumina reprezintă subiectul unui mare interes pentru cercetare. Au fost efectuate foarte multe studii clinice care investighează proprietățile curcuminei.

Antiinflamator natural. Și-a dovedit eficiența în procese inflamatorii (inclusiv dermatită, boli intestinale, boli articulare, osteoartrită). În doza potrivită, acest ingredient poate înlocui un tratament anti-inflamator pe bază de medicamente precum ibuprofen sau aspirină. Activează enzime din organism care au proprietăți antioxidante, efectul acestora fiind amplificat.

Curcumina are efect detoxifiant asupra ficatului, prevenind în același timp apariția bolilor la nivelul acestui organ. Mărește producția de enzime în ficat, ajutând astfel ficatul să filtreze și să detoxifice sângele.

Scade nivelul colesterolului. Studiile au arătat că administrarea de curcumină pe o perioadă mai lungă a avut ca rezultat reducerea semnificativă a nivelului de colesterol rău (LDL) și a trigliceridelor, reducând astfel riscul de infarct. Curcumina îmbunătățește funcția endotelială (membrana subțire din interiorul vaselor de sânge și a inimii), aceasta fiind responsabilă de o tensiune arterială constantă. În contextul în care bolile cardiovasculare sunt cauza numărul 1 de deces în lume, este de reținut că curcumina contribuie la o inimă sănătoasă.

Este eficient în prevenirea Alzheimer și a demenței. Panactive Curcuma poate fi una dintre cele mai bune modalități de prevenire a demenței și a bolii Alzheimer. Ajută la reducerea acumulării de plăci beta-amiloide pe creier și la reducerea neuroinflamării, aceștia fiind principalii biomarkeri legați de dezvoltarea Alzheimer. De asemenea, contribuie la creșterea nivelului unei proteine ce se găsește în creier și în coloana vertebrală (BDNF), responsabilă pentru păstrarea celulelor nervoase (neuronii) într-o stare bună de sănătate. Pentru că Alzheimerul este asociat unui nivel scăzut din această proteină BDNF, previne apariției acestei boli.

Ajută la prevenirea cancerului. Deși studiile în acest caz sunt la început, există articole care arată reducerea activității celulelor canceroase prin inhibarea creșterii tumorii.

Absorbție maximă prin Panactive – Curcuma. Deoarece curcumina este o substanță vegetală liposolubilă, este dificil să se absoarbă în intestin. Astfel curcumina ar fi rapid metabolizată și excretată din nou. Acest efect este contracarat prin adăugarea de piperină (piper negru). Adăugarea a doar 20 mg de piperină la 2 g de curcumină crește biodisponibilitatea acesteia cu un factor de 2.000.

Administrare: 2 capsule pe zi

Recomandare: Combinați Detoxamin Basic Capsule și Panactive Curcuma pentru un efect maxim.

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (2 capsule): Extract de curcuma - 359,1 mg, Extract de piper negru - 22,8 mg, Dolomit - 438.1 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-005
Review-uri (1)
Evaluare
5
1 Review
Aspect
(5)
Calitate
(5)
Este un produs suppperrr bun! Nu cred ca exista cuvinte indeajuns pt. a il lauda!

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
9 alte produse din aceeași categorie:
Panactive Ginkgo (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
193,50 lei 258,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive Ginkgo, cu extract din frunze de Ginkgo Biloba, îmbunătățește memoria, concentrarea. Extractul din Ginkgo are efecte foarte benefice asupra sistemului circulator, în special al celui periferic. Reglează...
Panactive Bio Maca (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
193,50 lei 258,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Bio Maca are la bază extract din rădăcină de Maca, provenită din culturi organice, atent selecționate. Procesul special de prelucrare, patentat de producătorul austriac, sporește eficiența extractului de Maca. Doar...
Panactive OPC+C (80 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
186,00 lei 248,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireșele de acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală și de Sud. Extractul din sâmburi de struguri...

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!