Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Curcuma (90 cps)

Panactive Curcuma sprijină sistemul imunitar, funcția hepatică și biliară.

Originară din India și utilizată de peste 2.000 de ani, curcuma fascinează cercetătorii din întreaga lume, datorită calităților terapeutice pe care le posedă. Având o culoare frumoasă, galben-orange, extractul de curcuma are multe proprietăți: protector hepatic, anti-inflamator, antioxidant, antiviral, antibacterial, antidiabetic, adjuvant în Alzheimer, ajută împotriva dezvoltării diverselor forme de cancer, etc.

Ofertă limitată
193,50 lei (cu TVA) 258,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-005

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Panactive Curcuma sprijină ficatul. Este utilizat pentru stimularea digestiei (mărește secreția biliară), dar și contra tulburărilor digestive. Curcuma este condimentul de aur care tratează sindromul de colon „iritabil”, stomacul „deranjat”, greață, pierderea poftei de mâncare. Prin stimularea ficatului și a vezicii biliare, curcuma îmbunătățește digestia. De asemenea previne apariția ulcerului, având un rol protector asupra mucoasei gastrice.

În Asia, unde consumul de curcuma este mare, cancerul de colon este rar întâlnit în comparație cu alte părți ale lumii. Studii în vitro au demonstrat că substanța activă din curcuma (curcumina) acționează cu eficiență și asupra altor forme de cancer: de stomac, sân, prostată, leucemie. Curativ, în amestec cu piper negru are o absorbție intestinală foarte bună.

Curcuma este de asemenea un anti-inflamator natural, a cărui acțiune este comparabilă cu cea a cortizonului. Curcumina este excelentă ca analgezic pentru a calma durerile reumatice, durerile musculare, cele menstruale, artrita, tendinita.

Curcumina este un antioxidant mai puternic decât vitamina E, de aceea este utilă și în lupta împotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi au tendința de a slăbi organismul nostru atunci când este expus la o stare de stres, schimbări climaterice, făcându-l mai vulnerabil la viruși. Deci, extractul de curcuma este un aliat de nădejde pentru a ne menține în formă tot timpul anului.

Consumată zilnic, curcuma are un efect de „ardere a grăsimii”, datorită acțiunii benefice asupra metabolismului lipidic.

Curcuma combină două proprietăți de protecție ale sistemului cardiovascular. Pe de o parte, aceasta ajută la reducerea nivelului de colesterol, și în al doilea rând, îmbunătățește fluxul de sânge scăzând agregarea plachetară. Curcumina previne pierderea funcției cognitive și prin urmare, este de un real ajutor în boala Alzheimer.

Mod de întrebuințare: 2 capsule pe zi.

Recomandare: Combinați Detoxamin Basic Capsule și Panactive Curcuma pentru efecte maxime.

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (2 capsule): Extract de curcuma - 359,1 mg, Extract de piper negru - 22,8 mg, Dolomit - 438.1 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-005
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
9 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu