Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive B-Vitamine (90 cps)

Este bine cunoscut faptul că vitaminele B sunt vitale pentru organism. Complexul natural de Vitamine B din linia Panactive este obținut din pulberea de germeni de hrișcă organică!

Deoarece aceste vitamine nu sunt stocate de organism, este important să se asigure o aprovizionare suficientă. În plus, în unele faze ale vieții, de stres crescut sau când anumite alimente sunt evitate, cum ar fi în cazul veganilor sau vegetarienilor, trebuie să oferim un sprijin țintit printr-o suplimentare adecvată.

Ofertă limitată
201,00 lei (cu TVA) 268,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-010

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

De departe, cele mai cunoscute sunt cele 8 Vitamine B! Ele sunt indispensabile pentru toate fazele și formele de producție a energiei în metabolism. Fiecare celulă depinde de prezența celeilalte. Ele funcționează ca niște angrenaje interconectate și împreună joacă un rol important pentru funcția creierului, a nervilor și a metabolismului energetic. Ele au, de asemenea şi alte funcții importante, cum ar fi sprijinirea funcției cardiace, sistemul imunitar sau chiar în diviziunea celulară. Fiecare vitamină B are proprietăți și funcții specifice, astfel încât vitaminele B se completează reciproc în cadrul acestei familii.

Cele 8 Vitamine B, dintr-o privire:

Vit. B1 (Tiamina) – supranumită vitamina performanței intelectuale – promovează concentrarea. Numai atunci când este prezentă suficientă Vit. B1, schimbul de informații între celulele nervoase funcționează fără probleme.

Vit. B2 (Riboflavina) – ajută la formarea sângelui fiind implicată în producția de celule roșii din sânge. De asemenea, are o influență pozitivă asupra vederii, pielii și a mucoasei membranelor.

Vit. B3 (Niacina) – menține inima și metabolismul la un nivel optim. În plus, ajută la funcționarea optimă a creierului și contribuie la sănătatea pielii.

Vit. B5 (Acid pantotenic) – sau vitamina anti-stres, promovează vindecarea. Vitamina B5 este foarte importantă pentru metabolismul carbohidraților, al grăsimilor și al proteinelor netede. În plus, avem nevoie de Vit. B pentru vindecarea rănilor și pentru un sistem imunitar sănătos fiind esențial pentru producerea de hormoni care controlează stresul fizic.

Vit. B6 (Piridoxina) – pentru metabolismul proteinelor și construirea mușchilor. Vitamina B6 este importantă pentru metabolismul proteinelor și formarea aminoacizilor, contribuind la crearea de neurotransmiţători, cum ar fi serotonina și dopamina.

Vit. B7 (Biotina) – numită și vitamina H, este necesară pentru toate procesele metabolice, este responsabilă în principal de menținerea sănătoasă a unghiilor, pielii și părului.

Vit. B9 (Acid folic) – este necesar în dezvoltarea și funcționarea organismului. Deoarece acidul folic are un rol important în creșterea și regenerarea celulelor, acesta este necesar adulților și vital în cazul sarcinii.

Vit. B12 (Cobalamina) – sau vitamina roșie este esențiala în formarea de globulele roșii din sânge și în sinteza ADN-ului. Totodată sprijină funcționarea optimă a celulelor nervoase.

Administrare: 2 capsule pe zi

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (2 capsule): Tiamina (Vit. B1) – 1,47 mg, Riboflavina (Vit. B2) – 2,12 mg, Niacina (Vit. B3) – 26,13 mg, Acid pantotenic (Vit. B5) – 9,20 mg, Piridoxina (Vit. B6) – 1,38 mg, Biotina (Vit. B7) – 91 µg, Acid Folic (Vit. B9) – 317 µg, Metilcobalamina (Vit. B12) – 3,3 µg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-010
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
7 alte produse din aceeași categorie:
Panactive OPC+C (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
201,00 lei 268,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireșele de acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală și de Sud. Extractul din sâmburi de struguri...

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!