Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Gelenk-Aktiv Vegan (90 cps)

Panactive GELENKE ACTIVE VEGAN se absoarbe și pătrunde foarte ușor în articulație, repară eficient structura și compoziția cartilajului afectat de uzură, efort și trumatisme, crește mobilitatea și funcționalitatea articulațiilor, fiind recomandată pentru dureri articulare (umăr, genunchi, şold), artrite, artroze, osteoartrite, reumatism.

Descarcă catalogul Health (PDF)
Descarcă catalogul Energetix (PDF)

Ofertă limitată
162,00 lei (cu TVA) 216,30 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-012
Descriere

Odată cu înaintarea în vârstă, uzura poate apărea în articulații. Această uzură este apoi resimțită ca durere articulară în genunchi, șolduri sau chiar în alte părți ale corpului. În orice caz, aceste uzuri pot face din orice mișcare usoara o durere. Cartilajele absoarb impactul fizic şi amortizează articulaţiile atunci când ne mişcăm. Glucozamina şi condroitina se găsesc în mod natural în organism şi formează componentele de bază ale cartilajelor. Producţia de glucozamină şi condroitină încetineşte o dată cu înaintarea în vârstă de aceea este necesară suplimentarea acestora.

Glucozamina HCL de înaltă calitate uitilzată în linia Panactive, are o biodisponibilitate net superioară şi se absoarbe rapid în organism. Glucozamina HCL vegetală stimulează producţia de glicozaminoglicani (necesari pentru formarea şi repararea cartilajelor, integritatea lichidului sinovial – principalul responsabil pentru proprietăţile de lubrifiere şi de absorţie a şocului) formează sinteza proteoglicanilor întâlniți în matricea structurală a încheieturilor.

Condroitina intră în clasa subsţantelor cunoscute cu denumirea de glicozaminoglicani. Condroitina este o moleculă produsă în mod natural de organismul uman şi este de mai multe tipuri: de tip A – este prezentă în special în cartilajele osoase, cărora le conferă rezistenţă la presiune, în piele şi în oase, în pereţii arterelor şi cornee; de tip B – abundă în ţesuturile pielii, în tendoane şi în pereţii arterelor. Ţesutul conjunctiv are nevoie absolută de condroitină pentru a-şi păstra funcţiile. Molecula de condroitină este esenţială pentru menţinerea cartilajelor hidratate. Condroitina le dă ţesuturilor conjunctive posibilitatea să absoarbă lichidele şi să le reţină, întărind asfel cartilajele şi ajutându-le să rămână sănătoase. De asemenea condroitina reuşeşte să blocheze enzimele responsabile de degradarea cartilajelor, contribuie la regenerarea celulară, stimulează sinteza colagenului şi participă la refacerea cartilajelor.

MSM este un compus organic de sulf natural – al 4 lea element mineral ca importanţă în organism. MSM-ul acţionează prin inhibarea impulsurilor de durere de-a lungul fibrelor nervoase fiind un compus cheie în menţinerea structurii proteinelor ce se găsesc în muşchi, ţesuturi conjuctive, articulaţii, piele. De asemenea MSM-ul are un rol important în formarea colagenului (cea mai abundentă proteină din organism care menţine supleţea articulaţiilor şi a pielii) şi în formarea keratinei (proteină ce intră în structura pielii, a unghiilor şi a părului). MSM acționează în mod sinergic cu glucozamina HCL și condroitina pentru a spori beneficiile acestora.

Extractul de măceşe conține niveluri ridicate de polifenoli, carotenoizi și Vit.C și Vit. E, toate având proprietăți antioxidante puternice. Măceşele au fost bine studiate pentru efectele lor asupra durerii de osteoartrită. Ajută la ameliorarea simptomelor de osteoartrită prin combaterea stresului oxidativ și inflamației la nivelul articulațiilor.

Vitamina C naturală (din Acerola) este cunoscută în mod tradițional pentru efectele sale antioxidante împotriva radicalilor liberi. De asemenea Vit. C contribuie la formarea naturală a colagenului pentru funcţionarea normală a cartilajului şi ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de întrebuințare: 1 capsulă de 3 ori pe zi înainte de masă. Se recomanda o cură de până la 3 luni de zile, de 2-3 ori pe an.

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (3 capsule): Glucozamina HCI veg. – 600 mg, Condroitină – 240 mg, MSM – 135 mg, Extract de macese – 75 mg, Acerola (Vit. C) – 60 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-012
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
9 alte produse din aceeași categorie:
Panactive Ginkgo (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
162,00 lei 216,30 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive Ginkgo, cu extract din frunze de Ginkgo Biloba, îmbunătățește memoria, concentrarea. Extractul din Ginkgo are efecte foarte benefice asupra sistemului circulator, în special al celui periferic. Reglează...
Panactive OPC+C (80 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
156,00 lei 207,98 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireșele de Acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală și de Sud. Datorită ingredientelor active...
Panactive Curcuma (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
162,00 lei 216,30 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive Curcuma sprijină sistemul imunitar, funcția hepatică și biliară. Originară din India și utilizată de peste 2.000 de ani, curcuma fascinează cercetătorii din întreaga lume, datorită calităților terapeutice pe...
Panactive Bio Maca (80 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
156,00 lei 207,98 lei
-25%

Livrare gratuită
Bio Maca are la bază extract din rădăcină de Maca, provenită din culturi organice, atent selecționate. Procesul special de prelucrare, patentat de producătorul austriac, sporește eficiența extractului de Maca. Doar...

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!