Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Immun-Aktiv Plus (90 cps)

Un sistem imunitar puternic este cea mai bună măsură de precauție împotriva infecțiilor cauzate de viruși și bacterii. Panactive IMMUN-AKTIV PLUS, prin conținutul său de vitamina C, zinc și extract de Cistus bogat în polifenoli, susține în cel mai optim și eficient mod sistemul imunitar. Oferă organismului 200% din aportul minim recomandat la doza normală.

Ofertă limitată
193,50 lei (cu TVA) 258,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-009

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Organismul uman nu este în măsură să sintetizeze Vitamina C. Deci vitamina C trebuie obținută din alimentatei. Vit. C întărește sistemul imunitar împotriva agenților externi și combate infecțiile respiratorii și digestive. Vit C este indispensabilă pentru biosinteza colagenului, vaselor de sânge, cartilajelor, mușchilor și țesutului epitelial. Vitamina C protejează împotriva efectelor nocive cauzate de radicali liberi, cauzate de substanțe chimice toxice și de poluanți, precum fumul de țigară.

Acerola – cel mai puternic antioxidant, este cea mai bogată sursă de Vit. C. Acerola conține și peste 150 de fitonutrienți, acizi esențiali precum acid malic, acid nicotinic, acid citric și vitaminele B1, B2, K, P, E, F și PP. Acest super-aliment mai conține și un complex de bioflavonoide care au un efect sinergic cu Vit.C. Extractul de Acerola din linia Panactive este obținut exclusiv printr-un proces foarte blând de extracție. Acest lucru asigură că substanțele nutritive sunt păstrate în formă pura, intactă.

Zincul sub formă organică, citrat de Zinc, este unul dintre cele mai bio-active forme de zinc, facilitând asimilarea și utilizarea lui în organism. O multitudine de funcții biologice sunt dependente de zinc. Acesta acționează ca un catalizator pentru peste 100 de enzime diferite. Contribuie la buna funcționare a tiroidei, a sistemului imunitar, a aparatului reproducător și a funcției cognitive. În plus, printre beneficiile zincului se numără și sinteza normală a ADN-ului. Lipsa acestuia sau o cantitate insuficientă de zinc poate determina scăderea imunității, apariția unor manifestări cutanate neplăcute sau chiar încetinirea creșterii la copii.

Cistus este o plantă medicinală minune, distinctă în principal, datorită faptului că aceasta conține cantități mari de polifenoli. Cistus este planta cu cea mai mare concentrație de polifenoli cunoscută de om, având proprietăți de inhibare a virusurilor. Două studii paralele in vitro au demonstrat efectul antiviral al extractului de Cistus față de virusurile gripei umane și a celei aviare pe culturi de celule, când s-a constatat prezența unui efect antiviral excepțional. Dacă inițial testele au fost făcute pentru tulpinile înalt patogene H5N1, și H7N7, între timp s-a dovedit efectul antiviral al extractului de Cistus și față de virusul pandemic H1N1, dar și față de alte tipuri de virusuri gripale B, ceea ce demonstrează un spectru larg de acțiune. Polifenolii conținuți în extractul de Cistus interacționează, cu receptorul hemaglutininic al celulelor epiteliale blocând andocarea virusurilor pe suprafața acestora. Extractul de Cistus acționează antigripal doar în măsura în care celulele tractului respirator încă nu au fost infectate. Astfel, se utilizează în prevenția antigripală, și nu în tratamentul propriu-zis.

Extractul de Cistus are efect protector remarcabil asupra celulelor și sănătății, fiind responsabil şi de eliminarea radicalilor liberi, care contribuie la dezvoltarea diferitelor boli și afecțiuni. Radicalii liberi pot provoca nu numai boli minore, cum ar fi răcelile, dar și ateroscleroza, boli de inimă, boli de plămâni etc. Polifenolii conținuți în Cistus protejează, de asemenea, structura ADN-ului de mutații. Aceasta înseamnă că un consum regulat al acestei plante previne cancerul.

Administrare: 2 capsule/zi (sau 2 capsule de două ori pe zi în caz de stres imunologic) cu un pahar de apă

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (2 capsule): Extract de Acerola – 640 mg (din care vit. C – 160 mg), Extract de Cistus – 100 mg (din care polifenoli – 65 mg), Zinc – citrat de zinc – 20 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-009
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
9 alte produse din aceeași categorie:
Panactive OPC+C (80 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
186,00 lei 248,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireșele de acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală și de Sud. Extractul din sâmburi de struguri...
Panactive Ginkgo (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
193,50 lei 258,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive Ginkgo, cu extract din frunze de Ginkgo Biloba, îmbunătățește memoria, concentrarea. Extractul din Ginkgo are efecte foarte benefice asupra sistemului circulator, în special al celui periferic. Reglează...
Panactive Bio Maca (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
193,50 lei 258,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Bio Maca are la bază extract din rădăcină de Maca, provenită din culturi organice, atent selecționate. Procesul special de prelucrare, patentat de producătorul austriac, sporește eficiența extractului de Maca. Doar...

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!