Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Natur Magnezium und Calcium (90 cps)

Magneziul și Calciul din linia Panactive, este obținut din coralii fosilizați (care au intrat în proces de dolomitizare/mineralizare).

Ajută la acoperirea necesarului zilnic de calciu și magneziu dintr-o sursă naturală! 100% natural cu biodisponibilitate maximă, puritate și acuratețe.

Ofertă limitată
201,00 lei (cu TVA) 268,00 lei
-25%
Livrare gratuită
În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)
Cod produs:
ENERGETIX-PN-011

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Panactive Natur Magnezium und Calcium are în compoziție o combinație perfectă de calciu si magneziu (rație 2:1 Calciu vs Magneziu) pentru un efect sinergic și o acțiune mai bună în organism.

Calciul reprezintă unul dintre elementele esențiale din organismul nostru responsabil de funcționarea tuturor sistemelor. Este componenta de bază a scheletului osos, asigurând funcția de structură din organism, acționând ca un bloc de construcție pentru dinți și oase. Calciul încetinește pierderea de masă osoasă, reduce riscul de fracturi, previne durerile articulare, artrita reumatoidă și modificările osoase.

Calciul deține și rolul de regulator al proceselor enzimatice, al secreției hormonale, al metabolismului intracelular și al conductivității neuromusculare. Este implicat în funcția celulelor, contracția musculară, transmiterea normală a semnalului între celulele nervoase (dovedit științific și recunoscut oficial de EFSA – Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară). Astfel contribuie la funcționarea normală a metabolismului energetic și funcționarea corectă a mușchilor, inclusiv inima.

Magneziul este un macroelement la fel de important pentru organism. Este considerat antagonistul Calciului, dar ambele minerale sunt necesare pentru activitatea lor sincronă.

Magneziul contribuie la o asimilare mai bună a calciului, controlează aportul acestuia în celule și împiedică eliminarea în exces. Astfel, calciul contribuie la contractarea mușchilor scheletici și a musculaturii netede, iar magneziul are acțiune opusă prin combaterea spasmelor și relaxarea mușchilor.

Magneziul este important pentru transmiterea impulsurilor nervoase, contribuind la o funcționare normală a sistemului nervos (dovedit științific și recunoscut oficial de EFSA – Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară). În plus, ajută la reducerea oboselii și epuizării, previne insomnia, îmbunătățește memoria și concentrarea. Totodată, magneziul reglează tonusul musculaturii netede (vasele, intestinul, vezica biliară, vezica urinară etc). Are un efect pozitiv si asupra digestiei, reglează colesterolul, funcția tiroidei, tensiunea arterială și îmbunătățește funcția cardiacă.

Panactive Natur Magnezium und Calcium îmbunătățește procesele vitale legate de metabolismul substanțelor minerale, susține întărirea oaselor, reglarea contractării și relaxării mușchilor, susține funcția sistemului nervos, precum și transmiterea semnalului între celulele nervoase.

Administrare: 3 capsule pe zi

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (3 capsule): Calciu – 403 mg, Magneziu – 230 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-011
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
7 alte produse din aceeași categorie:
Panactive OPC+C (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
201,00 lei 268,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireșele de acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală și de Sud. Extractul din sâmburi de struguri...

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!