Termeni și condiții

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul României, în 24-48 ore de la plasarea comenzii.

Duminica și în sărbătorile legale nu se expediază comenzi. În perioada sărbătorilor legale există posibilitatea să intervină întârzieri de până la 7 zile.

Returnare produse

Oferim posibilitatea clienților de a returna produsele achiziționate, acțiune ce va trebui anunțată printr-o notificare scrisă în prealabil, semnată și datată de către beneficiarul real al produselor și trimisă prin email la adresa office@biju.ro.

Clientul are dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora și poate solicita rambursarea contravalorii produsului în cont bancar sau schimbarea cu un alt produs.

În conformitate cu art. 16 din OUG nr. 34/2014, următoarele produse sunt exceptate:

1. Produsele a căror etichetă nu este intactă;
2. Produsele desigilate, testate sau utilizate;
3. Produsele a căror nouă comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru consumatori;
4. Produsele neînsoțite de documente ce dovedesc achiziția.

Prețuri și modalități de plată

Prețurile prezentate includ TVA.

Plata se face în numerar, la livrare (sistem ramburs).

Politica de confidențialitate

BIJU respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. BIJU se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului www.BIJU.ro către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, ofertele și politica companiei.

Protecția datelor cu caracter personal

Prin oferirea datelor dvs. ne dați consimțământul pentru a le introduce în baza noastră de date, cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Utilizatorii au dreptul de a cere în mod gratuit următoarele:

– confirmarea prelucrării sau nu a datelor personale;
– rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001; încetarea prelucrării datelor personale;
– încetarea expedierii de mesaje promoționale.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți trimite o cerere scrisă, datată și semnată.

Drepturi de autor

Textele și imaginile aflate în site-ul www.BIJU.ro sunt proprietatea exclusivă a magazinelor înscrise. Orice încercare de a copia, reproduce, transfera, afișa, vinde sau modifica conținutul este strict interzisă fără permisiunea în scris a titularului mărcii.

Pentru mai multe informații ne poți contacta la adresa office@biju.ro, sau completând formularul de contact.